Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Jeden z trojice porotců MasterChef Jan Punčochář je o 25 kilo lehčí!

My kuchaři jsme celoživotní degustátoři, takže je těžké si držet štíhlou linii. Celý život bojuji s nadváhou, vyzkoušel jsem všechny diety, ale jediné, co na mě zabírá je nežrat a pohyb. Naše restaurace je úplně uzavřená, abychom všichni mohli dostávat stoprocentní náhradu mzdy od státu, a tak mám čas na rodinu a sport. Začal jsem denně běhat, jezdit na kole a hlavně doma denně vařím odlehčená jídla, a to převážně ryby,“ prozradil Blesku šéfkuchař.

„Samozřejmě mi chybí práce, kterou nemůžu vykonávat. Měsíčně mě to stojí stovky tisíc korun a mám obavy až otevřeme, zda se vrátí lidi, personál, přece jenom většina musela jít pracovat do jiného oboru,“ netají se Honza, který opět usedne do poroty další řady kuchařské show. Stejně tak i jeho kolegové Radek Kašpárek (39) a Přemek Forejt (34). 

VIDEO: Jak vaří šéfkuchař Punčochář? Podle mlsného Večerníčku!

Video
Video se připravuje ...

Jak vaří šéfkuchař Punčochář? Podle mlsného Večerníčku! 

Jsme sehraná parta a navíc kamarádi. Jasně že si často voláme a nedávno jsem se na nákupu potkal s Radkem, tak jsme pokecali. Každý týden se vidím s posledním vítězem Romanem Stašou, dokonce spolu sportujeme a samozřejmě vaříme, protože v mé restauraci U Matěje bude hostovat,“ dodal Punčochář. 

Nejenom Jan hubne, ale i Kašpárek. I ten se během let zakulatil, do toho zdravotní problémy se zády a váha vylétla nahoru. Radek se rozhodl také zatočit s kily sportem a svěřil se do rukou trenéra boxu. 

Fotogalerie
28 fotografií