Do vysílání Odpolední show Evropy 2 k velkému překvapení všech nečekaně dorazila za moderátorem Tomášem Zástěrou jeho máma. „Moje matka pojala podezření, že se mi nevysílá komfortně samotnému. Stejně jako Američani zotročili Indiány, tak se moje matka rozhodla, že mi bude „pomáhat“. Teďka tady se mnou bude týden trávit. Díky za to, ale vícekrát již ne,“ řekl utrápeně Tomáš Zástěra.

Jana Zástěrová mu hned energicky oponovala: „Když jsem šla vybrat vejce z kůlny, viděla jsem Tomáše, jak sedí na špalku a ustavičně pláče. On mě neviděl, ale já jsem si jasně uvědomila, že nemohu jako matka selhat a musím mu v práci pomoci. Proto jsem tady.“

I když si všichni ostatní myslí, že Tomáš vysílání ve studiu zvládá sám, Jana Zástěrová si trvá na svém a domnívá se, že by Tomáš potřeboval k sobě nějakého parťáka, nebo parťačku. Rozhodla se proto, že celý tento týden bude vysílat s ním a pak že roli přenechá někomu dalšímu. Zda Tomáš poslechne rady mámy a někoho si k sobě najde, ukáže teprve čas.

Janu Zástěrovou znají posluchači z pravidelné rubriky „Vytoč mámu“. Ve vtipných rozhovorech spolu se synem Tomášem probírá každodenní starosti i radosti života tak, jak to většina z nás zná z vlastní rodiny. Odpolední show Evropy 2 naladíte od pondělí do pátku mezi 15. a 18. hodinou.

VIDEO: Moderátor Zástěra má nejtěžší práci ve Varech! A neustále si ho pletou se slavným gayem!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Zástěra má nejtěžší práci ve Varech! A neustále si ho pletou se slavným gayem! Martin Balcar, Jan Jedlička

Fotogalerie
5 fotografií