V nové epizodě se diváci setkali s rodinou z Dvorců: Miriam (41), Michalem (29), Danielem (16), Mirkou (20) a Martinem (25). Děti má Miriam z předchozích vztahů. Do Výměny manželek se po dohodě přihlásili oba dva partneři. Hlavním důvodem byly neustálé hádky mezi partnery a Miriaminy stížnosti, že jí Michal s ničím nepomáhá.

Na druhé straně stála Kateřina (32), Vašek (32), Matyáš (4), Tomáš (10) a Lili (9) z Rakovníku. Kačka a Vašek působili sehraným a zamilovaným dojmem, znají se od dětství a ve vztahu jsou už 14 let. Své soužití popisovali jako bezproblémové. 

Až do osmého dne se epizoda nesla ve velmi klidném duchu. Všichni si navzájem pomáhali, k roztržkám nebyl ani na jedné straně žádný důvod, pohodovější výměnu si obě rodiny snad nemohly přát. Dokud se Miroslav nesbalil a neodešel. Kateřina ho totiž rozhodila tchyniným tvrzením, že její dceři Miriam ve skutečnosti s ničím nepomáhá a celou dobu hraje divadélko na kamery i na samotnou náhradní manželku Kateřinu.

Video: Výměna manželek: Manželka z města bude bojovat s velkým hospodářstvím!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Manželka z města bude bojovat s velkým hospodářstvím! TV Nova

Pohoršeného manžele to vytočilo natolik, že utekl z domu a nedal vědět své rodině ani štábu, kde je a co má v úmyslu. Neklid doma nedokázaly uhasit ani děti, podle nichž to Michal údajně dělá každou chvíli. Devátý den se jim přeci jenom ozval a informoval je, že se nachází v Praze. Michal se nakonec nezúčastnil finálního setkání. Z osmi očí jich bylo pouze šest.

„Čtyři dny na mě hrál kina, byl hodnej, pomáhal…tvoje maminka mi otevřela oči hodně rychle. Upozorňovaly mě i děti, že by to pro mámu neudělal, mámě by nedošel pro mléko,“ vysvětlovala Kateřina své zkušenosti s náhradním partnerem osamocené a uplakané Miriam. Dodala, že nebýt kamer, Michal by na dceru, jež si na jeho falešnou snahu rovněž postěžovala, zcela jistě vylítl. Také ji obeznámila, že ji Michal při odchodu připravil o hodinky a dva telefony.

Kateřina Miriam upřímně poradila, aby manžela v případě jeho návratu domů zpátky nebrala. „Děti jsou hodné a stojí při tobě,“ dodávala jí kuráž k těžkému rozhodnutí, načež si k ní přisedla a darem od dětí s přiloženým dojemným vzkazem postoj Miriaminých potomků potvrdila. Zlomená Miriam si rady druhého páru opravdu vzala k srdci - po shledání obeznámila rodinu, že Michal už doma není vítán a žádnou další šanci nedostane.

VIDEO: Výměna manželek: Náhlý zvrat před koncem natáčení!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhlý zvrat před koncem natáčení! TV Nova

Fotogalerie
12 fotografií