Od první minuty pociťovali diváci tíseň. Byla podobná, byť nesrovnatelná s tou, kterou museli cítit rodiče holčiček, jejichž záměnou se seriál inspiroval. Rozjezdová epizoda 13dílné minisérie se podle nich velmi povedla. „První dojem super. Silné a citlivé téma, výborné obsazení. Moc se mi to líbilo,“ podělila se se svou krátkou recenzí jedna z divaček. „Hodně povedené. Nečekala jsem, že se mi bude svírat úplně všechno už u prvního dílu. Skvěle natočené,“ připojila se další.

„Tak tohle je velká bomba! Arichtev je prostě výbornej, klobouček! A klučík, co hraje Kubu, je jak profík!“ vychvaluje jedna divačka režisérskou práci Bisera Arichteva (44) i představitele vyměněného chlapce Viktora Sekaninu. Ódy pějí fanoušci i na představitele čtveřice rodičů Davida Novotného (51), Sabinu Remundovou (48), Marka Adamczyka (33) a Martu Dancingerovou (29), kteří prý předvedli skvělé výkony.

Video: Jan Dolanský dorazí na Slunečnou: Rovnou z vězeni!

Video
Video se připravuje ...

Jan Dolanský dorazí na Slunečnou: Rovnou z vězeni! FTV Prima

Velkou neznámou celého seriálu je samozřejmě osoba, která chlapečky vyměnila. Podle mnohých za to může doktor Tesař v podání Jana Dolanského (42). „Přehodil kartičky, když sestřička odešla… kdyby tam byl průšvih s jeho pozdním příchodem,“ domnívá se jedna z divaček.

„Já si myslím, že to udělal doktor. Byl u toho, když sestra dávala ty cedulky. Ale sestra odešla a doktor zůstal, a hlavně si není jistý, jestli neudělal průser, viz. jak přišel pozdě, tak aby to bylo na kolegyni doktorku,“ souhlasila s ní jiná. Se zajímavou tezí přispěchala třetí komentující: „Podle mě doktor, bál se, že bude chlapeček nějak postižený, že přišel pozdě k císaři (na základě výhrůžek paní doktorky), a zaměnil cedulky se jmény.“

Těmto názorům oponuje podobné množství komentářů, v nichž pisatelé ze záměny podezírají Jitku Čvančarovou (42) alias zdravotní sestru Kamilu. „Napsala kartičky se jmény, ale už v tu dobu udělala chybu,“ spekuluje paní Martina. „Vzpomeňte si, jak Čvančarová napsala cedulky, okomentovala jména a strhla lístky, co měli kluci nalepené na sobě, a cedulky jim dala za hlavičku,“ připomněla nesouhlasícím komentujícím Lenka.

Našel se i ojedinělý názor, že za záměnu může ve skutečnosti jeden z rodičů: „Mě napadla i maminka, které již jednou syn na dědičnou nemoc zemřel.“ Na celou pravdu si ale diváci budou muset ještě počkat.

VIDEO: Lenka Vlasáková a Jan Dolanský: Prozradili, co jim nejvíc voní! Budete se divit!

Video
Video se připravuje ...

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský: Prozradili, co jim nejvíc voní! Budete se divit! Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií