Velepopulární seriál Koruna (angl. The Crown) o životě britské královské rodiny, nebo také Firmy, jak se jí často přezdívá, vysílá streamovací služba Netflix od roku 2016. Projekt se těší obrovské popularity zejména díky excelujícímu hvězdnému obsazení a poutavému stylu vyprávění.

Čtvrtá série je ovšem jednou z nejočekávanějších v celé krátké historii seriálu. Jelikož je zasazená do 70. let minulého století, bude sledovat rozvíjející se vztah prince Charlese (herec Josh O'Connor) s Dianou Spencerovou (Emma Corrinová). Seriál je mimo jiné známý tím, že spolehlivě dokáže obsadit věrné kopie členů britské monarchie. S mladým Charlesem se trefili do černého a Corrinová jako by z oka vypadla zesnulé princezně. A v nejnovějších promo materiálech sází Koruna přesně na to.

Video: Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video
Video se připravuje ...

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala! Petr Macek, Lukáš Červený

„První ukázka svatebních šatů princezny Diany. Designérka a vítězka Emmy za vynikající kostýmy Amy Robertsová chtěla zachytit duši a styl originálního díla, aniž by pro Emmu Corrinovou vytvořila repliku,“ stojí u snímku, na němž má představitelka Diany na sobě jedny z nejikoničtějších šatů historie.

Fanoušci u fotografie neskrývali svůj úžas – na vteřinu se domnívali, že se jedná o historický snímek Diany krátce po její svatbě s Charlesem. S novou představitelkou princezny z lidu se diváci mohou seznámit už 15. listopadu.

VIDEO: Trailer na 4. řadu seriálu Koruna

Fotogalerie
92 fotografií