V úterý kuchyní soutěže MasterChef prostoupí 7 smrtelných hříchů –⁠ pýcha, hněv, závist, nečistota, obžerství, lenost, lakomství. „Každý z vás uvaří jídlo inspirované přiděleným hříchem,“ zazní zadání od Honzy Punčocháře. U některých soutěžících se okamžitě začne projevovat taktika.

Úkol rozdělit suroviny dostane Pavlína, která zvítězila v poslední výzvě, a půjde na to pěkně zostra; Závist, respektive pečení přenechá Pepovi, který s ním má nejmenší zkušenosti. „Chtěla jsem se zbavit Pepy, proto jsem mu dala tu čokoládu,“ přizná taktizování. Mezi soutěžícími je totiž Pepa obávaným soupeřem a zároveň nepříliš oblíbeným sólistou.

Video: MasterChef Česko: Pavlína v koncích. Zvládne uvařit bez základních surovin?

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Pavlína v koncích. Zvládne uvařit bez základních surovin? TV Nova

I Pepa sám potvrzuje, že takovou hru svých soupeřů zažívá už po několikáté: „Samozřejmě to tu vědí všichni, že kdyby mi dala jelena, tak uvařím zase skvělý jídlo. Myslím si, že tu už leckdo začal hrát tvrdě.“

Ivka se zbytkem soutěžících včetně Pavlíny nesouhlasí a pokládá Pepu za všestranně zdatného kuchaře. „Pepa pořád tvrdí, jak nepeče, ale všichni víme, že to není pravda. Už dvakrát tady upekl skvělé věci.“ Pepa ale trvá na svém: „Já se bojím toho, že to ode mě vnímají jako taktiku, že zapírám, že umím péct. Ale opravdu tohle není taktika.“

Podaří se Pavlíně Pepovi zavařit, nebo má Ivka pravdu a jako vždy všechny strčí hravě do kapsy? To se dozvíme už zítra ve 20:20 na TV Nova.

VIDEO: MasterChef Česko: Pavlína se pokusí zbavit Pepy!

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Pavlína se pokusí zbavit Pepy! TV Nova

Fotogalerie
113 fotografií