Porotě bude tentokrát šéfovat její dosavadní moderátor, herec a režisér Ondřej Sokol. Vystřídá tak dřívější bosse Janka Ledeckého a Jakuba Koháka. V soudcovské trojici Sokola doplní Aleš Háma, který v Tváři poprvé zasedl v její čtvrté řadě, a Eva Burešová. Ani ona není v jednom z nejoblíbenějších zábavných pořadů TV Nova nováčkem - stříbro si vyzpívala v páté řadě. Společně k nim se jako obvykle v každém díle přidá nějaký speciální host. Role moderátora se nyní zhostí Vladimír Polívka, syn někdejšího hereckého páru Chantal Poullain a Bolka Polívky.

Vítězkou první řady se stala Hana Holišová, druhé Jan Cina, třetí Tatiana Vilhelmová, čtvrté Berenika Kohoutová, páté Michaela Badinková a šesté Marek Lambora.

Soutěžící 7. řady novácké Tváře:

Bára Basiková

Albert Černý

Jitka Čvančarová

Jordan Haj

Andrea Kalousová

Martin Schreiner

Bořek Slezáček

Erika Stárková

Bára Basiková

Autor: 

Zpěvačka Bára Basiková svou uměleckou dráhu nastartovala roku 1982, kdy nastoupila do skupiny Precedens. S ní vydala i své první album Doba ledová. Proslavila se i se skupinou Stromboli. Vydala též několik sólových alb a stala se muzikálovou hvězdou. Svou stopu zanechala i v politice. V prezidentských volbách 2013 podporovala Karla Schwarzenberga. Po jeho porážce rozeslala přátelům tuto esemesku: „Milí přátelé a kamarádi. Nemám facebook, tak vám posílám sms. Dnešní tragickou událost jsem obrečela, je mi strašně. Nechci tady žít a vychovávat svoje dítě. Objevila jsem lásku a pochopení v jiné zemi, a pokud to bude jen trochu možné, odejdu tam. Navždy. S láskou vaše Bára Basiková.“

Albert Černý

Albert Černý
Autor: Foto: ČT, Nova, archiv Blesk

Zpěvák a kytarista Albert Černý se na české hudební scéně přestavil jako frontman skupin Charlie Straight, a to v roce 2006. Od roku 2013 se na pódiích skví s kapelou Lake Malawi, s níž šest let nato reprezentoval Česko na Eurovizi. Kapela skončila na jedenáctém místě, což je druhý nej výsledek v historii Česka. Lepší byl roku 2018 Mikolas Josef, obsadil šestou příčku. Talentovaný hudebník Černý se již prosadil také jako skladatel. Je mimo jiné autorem hudby k seriálu České televize 4teens. Jak v únoru prozradil v Show Jana Krause, s přítelkyní, modelkou Barborou Podzimkovou, s níž žíje už několikátý rok, mají „krásný světlý byt“. A také vyšlo najevo, že je idolem všech žen: prý rád uklízí!

Jitka Čvančarová

Autor: 

Herečka Jitka Čvančarová je nejen skvělá profesionálka, ale také velmi vnadná žena. O jejích sexy přednostech se to texty v médiích jen hemží. A vůbec není divu, že si ji za ženu vzal jeden z nejatraktivnějších českých tanečníků Petr Čadek. Přestože Čvančarová zazářila v řadě divadelních či filmových rolí, žádnou cenu za své výkony prozatím nezískala. V roce 2000 neproměnila svou první nominaci, a to v kategorii Opereta (za roli Sandry v muzikálu Svět plný andělů), na prestižní Cenu Thálie a ani o 20 let později svou prozatím poslední - na Českého lva za ztvárnění bláznivé vesnické nymfomanky v dramatu Václava Marhoula Nabarvené ptáče.

Jordan Haj

Herec a muzikant izraelského původu Jordan Haj, celým jménem Jordan Haj Hossein, založil kapelu Peter Pan Complex, s níž v roce 2015 vydal debutové album Unholy, které počátkem června pokřtil v pražském Paláci Akropolis. Natočil několik videoklipů, tedy především s herečkou, muzikantkou a moderátorkou Emmou Smetana, která mu v roce 2016 porodila dceru Lennon Marlene Haj Smetana. Na televizní obrazovce se Haj objevil mimo jiné v seriálech Vyprávěj, Cesty domů, Gympl s (r)učením omezeným nebo Clona.

Andrea Kalousová

Autor: 

Modelka Andrea Kalousová byla korunována Českou Miss World 2015. Přítelkyně moderátora a baviče Kazmy nejenže pěkně zpívá, což opakovaně předvedla na sociálních sítích, ale též hraje na kytaru a prý taky na ukulele. Kalousová se stává druhou modelkou, která se v soutěži Tvoje tvář má známý hlas objeví. Ve čtvrté řadě přijala nabídku účasti Česká Miss 2010 a zpěvačka Jitka Boho, která skončila na druhém místě za tehdejší vítězkou Berenikou Kohoutovou.

Martin Schreiner

Martin Schreiner v SuperStar
Autor: Foto Blesk – Martin Sekanina, TV Nova

Muzikálový herec Martin Schreiner byl finalistou šesté řady soutěže Česko Slovenská SuperStar 2020, kterou vysílala též TV Nova a také jako již dříve TV Markíza. Probojoval se až do superfinále. Ve zkrácené podobě této show, kterou zapříčinila koronavirová epidemie, nakonec skončil třetí, a to za druhou Dianou Kovaľovou a první Barborou Piešovou. Přestože Schreiner odešel s bronzem a dvoumilionovou výhru neobdržel, nabídky na práci se prý jen hrnou.

Bořek Slezáček

Autor: 

Moderátor Bořek Slezáček, bývalý manžel topmodelky Simony Krainové, se prosadil v rozhlasu i v televizi, kde coby muzikant, který působil v několika skupinách, uváděl hudební pořad Eso. Kromě houslí, které prý v dětství nenáviděl, hraje na kytaru, jejímuž kouzlu propadl ve třinácti letech. Na televizní obrazovce se objevil i jako herec, a to mimo jiné v seriálech Ohnivý kuře, Specialisté nebo Místo činu Ostrava. Vidět jste ho mohli také v zábavných pořadech. Třeba v Máme rádi Česko nebo v Show Jana Krause. Uplatnil se též jako spoluorganizátor Pražského maratonu.

Erika Stárková

Autor: 

Herečka a zpěvačka Erika Stárková má za sebou nelehkou cestu mezi české celebrity. Po studiích v Brně se přestěhovala do Prahy, kde se nejprve živila jako barmanka, jazzová zpěvačka a posléze hostovala na několika divadelních scénách. Do paměti milovníků seriálů se Stárková zapsala především postavou Dáši v seriálu Most!. Menší roli dostala od Alice Nellis v jejím dramatu Andělé všedního dne natočeném podle předlohy Michala Viewegha. Stejná režisérka si ji vybrala coby královnu Gabrielu do své pohádky Sedmero krkavců. Zahrála si mimo jiné zpěvačku v životopisném snímku Toman nebo kadeřnici v na tři České lvy nominovaném dramatu Národní třída.

Fotogalerie
27 fotografií