Jako první o tom na svém instagramu informoval Marek Lambora (24). „Dost válení, jdeme zpátky do práce! Opět budeme točit seriál Slunečná! Dneska a včera jsme byli na testech covid a pátkem začínáme zase točit, takže se můžete těšit,“ lákal počátkem minulého týdne své příznivce tenhle mladý sympaťák. Po dobu nepříliš dobrovolných koronavirových prázdnin si nechal narůst mužný plnovous, v němž se líbil mnoha svým fanynkám – jenže jako movitý podnikatel Janek, který se na statku Týny Popelkové vydává za chudáka, je vždy hladce oholen...

„Nadešel moment, u kterého jsme všichni věděli, že přijde,“ vtipkoval Lambora na sociálních sítích. „Sbohem, VOUSY... Tolik jsme toho spolu zažili... Jak dlouho jsem se načekal, než narostete! Budu na vás vzpomínat... Rve mi to srdce, ale nadešel čas vás oholit... Tolik k ‚Ódě na vousy‘, jdu pro strojek a nazdar!“ zklamal všechny dámy, které tuhle jeho novou image oceňovaly.

Své rozčarování dala najevo především Veronika Arichteva (33), která ve Slunečné ztvárňuje Denisu, přítelkyni Lamborova hrdiny. „Pr*ele, zas budu vypadat jak tvoje matka. Mladá, samozřejmě. Ale matka,“ postěžovala si. Jako u mnoha pánů, i u Lambory, jenž měl touto dobou opanovat česká kina coby udatný princ ve fantasy pohádce Princezna zakletá v čase (která však musela svou premiéru kvůli viru covid-19 odložit na prosinec), totiž platí, že jakmile shodí vousy, okamžitě viditelně omládne. Veronika je ale už tak o téměř deset let starší než Marek, tudíž je tak trochu pochopitelné, že se bojí, aby ten velký věkový rozdíl nebyl příliš patrný...

Na plac se vrátily i herečky Barbora Jánová (30) a Eva Burešová (26), jež ve Slunečné hrají sestry Popelkovic. „Jsme zpátky!“ jásala na svém oficiálním profilu Jánová, která si přímo libuje v roli zákeřné Sylvy – především prý proto, že jí tato záporná postava umožňuje zajít do situací, do kterých by se ona sama nikdy jít neodvážila.

Rovněž nastínila, jaké hygienické podmínky se vážou k jejich natáčení: „Roušky jsou povinným vybavením štábu i herců, za každým rohem na nás číhá dezinfekce nebo produkční s teploměrem a míří nám s ním na hlavu!“ líčila. „Ale my jsme šťastní, že zase pracujeme, že se vidíme, že se jako Sylva a Týna můžem zase kočkovat,“ dodala Bára u fotky, kde obě mladé ženy laškují v posteli.

VIDEO: Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou vás přivítá Slunečná

Video
Video se připravuje ...

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou vás přivítá Slunečná. FTV Prima

Fotogalerie
79 fotografií