Moderátoři a kamarádi Adéla Gondíková (46), Jakub Kohák(45) a Ondřej Sokol (48) opět vysílali pořad Spolu z domu ze svých domovů a servírovali divákům jedinečnou zábavu. V zásobě měli hned několik zajímavých hostů, kteří pustí diváky do svého soukromí. Kromě toho se spojí s hasičským sborem v Ostravě a vypátrají slavného hasiče, který je autorem virálního videa Krotitelé duchů.

„Kde v tom našem velkém širém světě jsi?“ spojuje se na dálku Ondřej Sokol s topmodelkou Karolínou Kurkovou. „Jsem v Miami. Jsem ráda, že jsem s vámi, a zdravím všechny v Čechách. Posílám pusy a pozdravy všem, co v dnešních dnech pomáhají.“ Zatímco Jakub vyzvídá, jak modelka prožívá karanténu v Americe, Adélu Gondíkovou zajímá, jestli se Karolíně nestýská po rodině: „Rodiče jsou oba dva tady se mnou a jsem ráda, že můžeme být v bezpečí spolu. S celou rodinou jsme ve spojení.“

Karolína na chvíli mizí ze záběru… „Hele, víte, že se koukáme do postele Karolíny Kurkové?“ chlubí se Ondřej Sokol a zkoumá, jaké má modelka polštáře. Ta mezitím hledá velikonočního zajíčka a před kamerou se objevuje její otec Josef. „Hele, Pepča, nazdárek Pepíku,“ křičí nadšením Jakub Kohák. Jak se tihle dva znají a co si spolu domluví? Co prozradila Karolína o svých dvou synech?

Dalším hostem ve vysílání je Martina Formanová, vdova po slavném režisérovi. Jak se jí daří? „Jsem v Connecticutu, zprávy nesleduji, protože mě to deprimuje. Snažím se udržet v pozitivní náladě. Doufám, že se ke mně donese, až karanténa skončí, abych tady nebyla zavřená a venku už dávno neběžel život,” vtipkuje Martina.

Jakub Kohák kdysi slyšel v rozhovoru s Milošem Formanem (†86), že jim kolem domu chodí medvědi: „To je pravda. Už jsem letos jednoho u domu viděla. Vybíral na terase zrníčka z krmítka pro ptáky. Tenhle byl něžný. Většinou každý rok medvědi přišli tak hladoví, že krmítko urvali a rozbili.”

Moderátoři se ptají Martiny, jestli by jim neukázala sošku Oscara, když je doma. „Takové chlubení cizím peřím, ale dobře,“ říká Martina, odběhne a v každé ruce drží jednu zlatou filmovou sošku, kterou získal její muž. „Tak úplně cizí to peří není, ne?“ reaguje Ondřej. Moderátoři jsou tak nadšení, že začnou snášet všechny svoje trofeje. Kdo se pochlubí soškou „Tatínek roku“? Kdo získal ocenění za sběr kukuřice a střílení vzduchovkou?

VIDEO: Martina Formanová z karantény v pořadu Spolu z domu

Video
Video se připravuje ...

Martina Formanová z karantény v pořadu Spolu z domu TV Nova

Fotogalerie
6 fotografií