Tímhle tempem jim tam skoro nikdo nezbude, alespoň co se hlavních tváří Velkých zpráv týká. Se spuštěním kanálu CNN Prima News sice bude hlavní zpravodajská relace Primy fungovat dál, jenže moderátoři budou víc pod dohledem. CNN je na ně daleko přísnější. A to se mělo vymstít i Matějovi. „S ním se vlastně vůbec nepočítá, maximálně mu nabídnou reportérské místo,“ řekl Aha! zdroj z televize Prima, který si nepřeje být jmenován.

Prima dál mlčí

Podle něj to ale Misař odmítl, protože s nabídnutou pozicí reportéra, kterou už dělal, nebyl spokojený. „Matěj dal raději výpověď,“ prozradil zdroj. Jeho tvrzení nevyvrátilo ani vedení televize, které to nechce zatím komentovat. „Detaily ke startu CNN Prima News rádi oznámíme už v nejbližších dnech, a to jedinečnou formou. V tuto chvíli ještě nebudeme žádné detaily potvrzovat, ale platí, že máme pro diváky přichystané vedle stávajících tváří také nové tváře i nové pořady,“ řekl mluvčí Adam Halmoši.

Těhotenství

Dveře zůstaly otevřené pro Misařovu parťačku Gábinu Laškovou (30), které bylo nabídnuto moderovat se Sandrou Parmovou (34) ranní bloky. Jenže obě oznámily vedení, že jsou těhotné. Jak dlouho budou na obrazovce, tak nikdo neví. „Ano, čekám miminko. Moc se s Pavlem těšíme. Přáli jsme si, aby nám to po svatbě vyšlo,“ potvrdila Aha! Parmová, která se před osmi měsíci provdala za Pavla Pospíšila.

Nezůstane kámen na kameni

Prima už se musela rozloučit se sexbombou Evou Perkausovou (25) a podle všeho i jejího parťáka Romana Šebrleho (45). Na toho chtěli vyzrát podobně jako na Misaře a měli mu nabídnout pozici ve sportovní redakci. Zda tuto nabídku přijme, ale zatím bývalý olympijský desetibojař nekomentoval.

VIDEO: Matěj Misař a jeho první focení se sexy přítelkyní! 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Matěj Misař a jeho první focení se sexy přítelkyní! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií