Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Soutěžící v MasterChefovi šokují porotce: Svlékání a plazení po zemi!

/
  • MasterChef
    MasterChef (TV Nova)
    9. února 2020 ● 19:21

    Vloni se přišli porvat o titul MasterChefa a půl milion k tomu! Ne každý stres v kuchyni ale zvládl. Zatímco Karel se posilnil alkoholem, student Daniel se chtěl u porotců Přemka Forejta (32) a spol. blýsknout nahým hrudníkem.

  • 1.

    Opilec Karel: Žebra na rumu?! NEPOSTOUPIL

    Pod vlivem do MasterChefa nelez...
    Autor: TV Nova

    Světoběžník Karel si na casting odskočil nejspíš rovnou z putyky. Při přípravě ve vedlejší místnosti se plazil po zemi a vylil skoro celé jídlo do dřezu. „Je vám dobře?“ ptal se ho vyjevený Přemek Forejt. „Ehm, je tóóó,“ nezmohl se Karel na kloudnou odpověď. „Jste v pohodě? Než jste přišel, tak jste nic nepil?“ vypálil na něj Radek Kašpárek (38).

    Přestože se Karel snažil situaci ustát, na jeho koordinaci a vyjadřování bylo vidět, že se porotce nemýlil. „Jako co myslíte?“ brání se muž útočně. „No podle těch pohybů a tím, jak házíte tou pánví. Ty žebra vám málem třikrát vypadly! Ono to tak jako působí...“ podotkl Kašpárek a s ostatními se šel podívat na Karlův výtvor na pánvi. „Já tady cítím alkohol,“ konstatoval Radek. Neúspěch ale Karla neodradil – dál chce získat nejvyšší ocenění pro kuchaře – Michellinskou hvězdu.

  • 2.

    Odvážný student: Servírky v bikinách! NEPOSTOUPIL

    Student Daniel předvede před porotou div ne striptýz
    Autor: TV Nova

    Ze sebevědomého studenta Daniela spadla porotci Janu Punčochářovi (40) brada. Když se ho totiž kolega Kašpárek zeptal, jak chce povznést českou gastronomii, odpověděl: „Určitě bych tam chtěl mít sexy servírky v bikinách.“ A když viděl tváře šokovaných porotců, dodal: „A taky aby kuchaři byli v plavkách!“„A vy budete v plavkách, nebo v bikinách?“ zajímalo Přemka Forejta. „Já budu úplně bez bikin, tělo na to mám,“ žertoval student. Nicméně to zaujalo Honzu Punčocháře a vyzval ho, aby k servírování tedy to tělo předvedl.

  • 3.

    Gambler Martin: Vyváří na milionové dluhy! POSTOUPIL

    Smutný osud dalšího soutěžícího: Dluhy ho dostaly na dno!
    Autor: TV Nova

    Díky MasterChefovi by chtěl udělat bistro, ve kterém by našli práci lidi, kteří si prošli drogovou závislostí. Sám by ho ani nechtěl vlastnit, jen ho vést. K téhle obdivuhodné myšlence si Martin ale došel dost strastiplně. Zpronevěřil půl milionu, pak mu některé dluhy narostly tak, že se přiblížily k šesti nebo sedmimístným cifrám. „Chodíval jsem do hospody hrát šipky, kulečník a automaty,“ popisuje gambler, co ho dostalo na dno.

    Ve 46 letech tak bydlí s kamarády v jednom mini pokojíčku a nemá ani korunu. „Před patnácti lety jsem začal hrát automaty a můj život se zlomil k horšímu. Nakonec jsem skončil ve vězení na jeden rok a doteď si s sebou táhnu káru dluhů, takže se snažím bydlet co nejlevněji a musím tak žít, dokud se to nedá do pořádku.“

  • 4.

    Nevěsta Pavlína: Shodila přes 20 kilo! POSTOUPILA

    Pavlína shodila 20 kilo.
    Autor: Instagram

    Do vysněné Top 16 se chtěla dostat i Pavlína a díky ovocnému dortíku postoupila aspoň do dalšího kola. Má tak šanci se o ni ještě porvat. V soukromí už tu největší bitvu vyhrála – sama nad sebou. „Jsem s manželem rok vdaná, předtím jsme spolu chodili deset let a vařili jsme si navzájem různé mňaminky. Během té doby jsme oba nabrali dvacet kilo,“ vylíčila brunetka.

    Trpělivost s váhou jí došla v den, kdy si zkoušela svatební šaty. „Když jsem se viděla v šatech, řekla jsem, si, že takhle nechci vypadat ve svůj velký den,“ vypráví. Oběma se nakonec během krátké doby podařilo dát dolů více než 20 kilo. A porotu si získala, když jí řekli třikrát ano. Bylo to prý pro nic víc než jedno ano od manžela.

    VIDEO: MasterChef Česko: Opilý soutěžící vytočil porotu! 

    Video
    Video se připravuje ...

    MasterChef Česko: Opilý soutěžící vytočil porotu! TV Nova

Články odjinud

Dnešní horoskopy