V posledním díle kuchařské soutěže se Radek Kašpárek jednomu soutěžícímu svěřil, že stejně jako on je rozvedený a jediné, z čeho má strach, je to, aby ho jeho malé dcerky nezavrhly. Proto se snaží být s nimi neustále v kontaktu, starat se o ně, ale i si žít svůj nový život v Praze.

Kuchař se totiž z Ostravy, odkud pochází, přestěhoval do velkoměsta, kde žije s krátkovlasou zubařkou Andreou a podle sociálních sítí jsou už zasnoubení. Oba dva si naplno užívají svou lásku a rádi se pochlubí společnými fotkami z dovolených nebo ze soukromí. „Když ji miluješ...,“ netají se svými city drsný porotce z MasterChef Česko.

Andrea má ty správné ženské tvary a nestydí se je ukazovat. Hluboké výstřihy, selfie v plavkách nebo sexy společné snímky od profesionální fotografky dominují jejich profilům. Kašpárek propadl nejenom kouzlu své snoubenky, ale i tetování, což ukázal na fotkách od moře. Restaurace, kterou spoluvlastní, před lety získala michelinskou hvězdu, na což je Radek právem pyšný, a tak si nechal vytetovat nejenom dům, kde sídlí, ale i její název.

VIDEO: MasterChef Česko: Opilý soutěžící vytočil porotu!

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Opilý soutěžící vytočil porotu! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií