Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

(Ne)dokonalá Pretty Woman: Chyby ve filmu, které vám doteď unikaly!

/
  • Místo romantické komedie měl být film Pretty Woman vážným dramatem.
    Místo romantické komedie měl být film Pretty Woman vážným dramatem. (Profimedia.cz)
    20. prosince 2023 ● 19:15

    Od natáčení celosvětově populární romantické komedie Pretty Woman uběhlo už 33 let. Patrně i vy patříte k těm, kteří by možná nespočítali ani na prstech obou rukou, kolikrát tuhle americkou klasiku viděli...

    Přesto veřte nebo ne, že se najdou scény, ve kterých vám něco podstatného uniklo. Podívejte se na největší filmové chyby příběhu lásky krásné prostitutky Vivian v podání Julie Robertsové (56) a bohatého podnikatele Edwarda Louise, jehož ztvárnil charismatický Richard Gere (74).

  • 1.

    Vracející se kravata

    Ve scéně, kdy se Vivien s Edwardem dívají v apartmánu hotelu na televizi, ho začne pohledná prostitutka svlékat. V jednom záběru mu sundá kravatu. V dalším ji ale znovu má.

    Julia Roberts jako prostitutka v Pretty Woman
    Autor: profimedia.cz

     

  • 2.

    Lívance

    Když se Julia probudí a v županu se jde nasnídat spolu s Edwardem, v prvním záběru si dvakrát kousne do lívance. V dalším záběru už je však na stejném lívanci kousanec pouze jeden.

    Pretty Woman
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Špinavé nohy

    Když Edward odejde do práce a Vivian nechá samotnou v apartmánu, skočí s nefalšovanou radostí do obrovské hotelové postele. V tu chvíli je vidět, že má herečka úplně černá špinavá chodidla. Přitom se Vivian chvíli předtím dost dlouho koupala ve vaně...

    Julia Roberts jako prostitutka v Pretty Woman
    Autor: profimedia.cz

     

  • 4.

    Boty pod stromem

    Když se Vivian a Edward sbližují natolik, že jdou společně odpočívat na deku do parku pod strom, sundá Vivian Edwardovi boty a světlé ponožky. V dalším záběru je ale má znovu obuté, aniž by si je skutečně obouval. A ponožky? Ty jsou najednou tmavé.

    Richard Gere a Julia Roberts ve filmu Pretty Woman
    Autor: Youtube.com

  • 5.

    Mizející misky

    Edward vezme Vivian na pracovní večeři s Morseovými. Všichni dostanou před sebe na stůl misku se zmrzlinou. O chvíli později číšníci misky odnášejí, jen ty pana Morse a jeho vnuka nechají na stole. V dalším záběru jsou ale všechny misky pryč. Pak se oba zvedají k odchodu a misky na stole opět jsou.

    Pretty Woman
    Autor: Profimedia

  • 6.

    Hodinky

    Ke konci filmu Edwardův právník Phillip přijde do bytu za Vivian, aby jí ukázal, že je to jen obyčejná „štětka“. Když se začnou prát, strhne mu hodinky. V dalším záběru z druhé strany je však pořád má. Poté už ne.

    Ve filmu si zahráli Julia Roberts a Richard Gere.
    Autor: Profimedia.cz

     

  • 7.

    Déšť

    Když Edward vyráží na konci filmu za Vivian, aby jí vyznal lásku, začíná pršet. Když pak dorazí k ní před dům, limuzína je suchá, silnice je suchá, všude je zkrátka sucho a nic nenapovídá tomu, že by před chvilkou někde pršelo.

    Julia Roberts v Pretty Woman
    Autor: Archiv

  • 8.

    Limuzína

    Ve stejné scéně, kdy Vivian odjíždí na konci z hotelu, jede v limuzíně s bíle vypolstrovaným interiérem. O nějaký čas později jede Edward stejnou limuzínou od hotelu se stejným řidičem, interiér limuzíny je však hnědý, takže ve skutečnosti se o stejný vůz nejedná.

    Pretty Woman
    Autor: Archiv

     

  • 9.

    Květiny

    Edward právě dorazil za Vivian, aby ji jako správný princ na bílém koni vysvobodil a žili šťastně až navěky. Když ji volá dole v limuzíně, má u sebe jinou kytici, než poté, kdy i přes fóbii z výšek za ní vyleze nahoru.

    VIDEO: Julia Roberts a její outfity

    Video
    Video se připravuje ...

    Julia Roberts a její outfity youtube.com/Filmy World/BPŽ

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

zuzakirsch: A v těch nahých scénách neměla být dublérka, ale sama Robertsová. To je další chyba.

(21. 12. 2023 19:51)

Uživatel_5505959: To nevadí

(21. 12. 2023 19:40)

snehulak: No i inspicient se občas sekne. Ale byli jste Bleskáči někdy v New Yorku? Tam je ten déšť úplně v pohodě. Na Washington leje a na Manthatunu září slunce. A přitom je to podzemkou jen dvacet kiláků. A to tam jsou i mnohem delší vzdálenosti.

(24. 12. 2021 10:10)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy