Server Mr. Skin, který monitoruje nahotu ve filmech, zveřejnil velice zajímavou infografiku sumarizující sex ve Hře o trůny v uplynulých 7 sériích (protože osmá ještě není u konce a do statistik se kromě Bronnovy čtyřky a Aryina poprvé stejně příliš neprojeví). Hra o trůny si v nahotě vždy libovala a kromě obvyklé ženské nahoty se v seriálu mihlo i pár obnažených penisů, na což odkazuje i jedna epizoda seriálu South Park, kde si animovaný tvůrce seriálu George R. R. Martin prozpěvuje během úvodní znělky slovo wiener (anglický výraz pro penis).

V seriálu se svléklo celkem 82 postav. V současné době jsou Hry o Trůny třetím nejhanbatějším seriálem stanice HBO (po True Blood a Girls). Ve statistice Mr. Skin můžete vysledovat snižující se počet naháčů v rámci sérií. V první jich bylo zdaleka nejvíc – 19. Ve druhé a třetí 13, ve čtvrté 9, v páté 14, v šesté 8 a sedmé jen 6. O nejvíce nahoty se postaral Malíčkův nevěstinec (dohromady 21 nahých scén).

Během nahých scén se mohli diváci pokochat pohledem na 134 prsou, 60 zadků, 28 klínů a 7 penisů. To dalo dohromady celkem 108 minut erotických scén. Zvláštní kategorií jsou pak umělé části těl, které vystrčili celkem 4 herci. Nejznámějším příkladem je tělo Cersei Lannister, když kráčela nahá ulicemi Králova přístaviště. Její představitelka Lena Headey dodala pouze hlavu, tu pak trikaři namontovali na tělo jiné herečky – Rebeccy Van Cleave. Falešné ňadro poté ukazovala i Lysa Arryn (Kate Dickei), když kojila svého dospívajícího syna. Falešným penisem se pak v močící scéně pochlubil Ohař (Rory McCann) a Hodor (Kristian Nairn), když přiběhl nahý do Božího háje.

Ve Hře o Trůny si také zahrálo 6 bývalých či stále aktivních pornohereček. Nejznámější je Tyrionova milenka Shae (Sibel Kekilli). Samantha Bentley ztvárnila ve čtvrté sérii prostitutku, Aeryn Walker manželku a dceru chlípného Crastera, Jessica Jensen jednu z dothrackých dívek. Prostitutku, na které své zvrácené choutky ukájel Joffrey, si zahrála Maisie Dee a Sahara Knite se objevila jako pracovnice Malíčkova nevěstince, kde si střihla ikonickou lesbickou scénu s Ros.

Fotogalerie
52 fotografií