Podle informací deníku Aha! Etzler alias lékař Rytíř odjede v seriálu do Paříže. Za rozhodnutím oblíbeného herce stojí především touha užít si více osobního života. „Rozhodl jsem se udělat si pauzu a věnovat se rodině,“ nechal se Etzler slyšet pro Aha!.

Čas chce trávit s milovanou ženou Helenou (36) a desetiměsíčním synkem Samuelem.„On je takové zázračné dítě, protože už teď se na nás i svět dívá s optimismem a září z něj štěstí. Víte, on spí dvanáct hodin denně a zbytek dne se usmívá, k radosti mu stačí třeba pohled na vodu, jak se hýbe, a je naprosto spokojenej. Prostě je to dítě, které má viditelně rádo život,“ pěje ódy na Etzlera juniora. Má prý ale ještě jeden velký důvod. Chce se prý více zaměřit na divadelní prkna, která mu vždy byla velkou vášní.

Nedalo by se ale říct, že je odchod herce ze seriálu o lékařském prostředí čekanou záležitostí. Tvůrci tak museli rychle vymyslet náhradní plán, co s doktorem Rytířem provést. „Na moji žádost mě z Ordinace vypsali a moji postavu nechávají na dlouho odjet do Paříže,“ přiznal Etzler Aha!. Zároveň za sebou ale jedna z nejvýraznějších postav most nepálí. Dokud ho autoři „nezamordují“, může se kdykoli znovu objevit. „Chci si udělat takové seriálové prázdniny,“ svěřil se.

Ránu pro fanoušky, a především pak pro fanynky Ordinace, potvrdil Aha! i dobře informovaný zdroj z prostředí televize Nova. „V současné době dotáčí poslední scény a na obrazovkách by se měl objevovat do konce sezony,“ uvedl.

Nezdravé zdravé prostředí

Nemocnice a ordinace Etzlerovi nedělaly dobře už od začátku natáčení v roce 2017. Se sterilním prostředím seriálové kamenické nemocnice prý celou dobu urputně bojoval. Důvodem mu byl strach z doktorů. „Jako pacient jsem špatný, bojím se, strašně. Já vidím jehlu a už se mi dělá mírně nevolno,“ sdělil s mírným studem Etzler Aha!.

Hrát doktora mu ale údajně bylo velkou ctí. „Hrát ho je pro mě závazek i vzácná možnost nahlédnout do jejich světa,“ řekl herec, který prý obdivuje i to, jak lékaři často dokážou pracovat i s lidmi, kteří jim třeba nejsou sympatičtí. „Vidí je ve stádiu choroby, kdy nevypadají libě, zapáchají, mají bolesti, pláčou,“ uznal Etzler.

Etzler se Aha! dokonce doznal, že mu pravidelné návštěvy v ordinaci nic neříkají. A to i přes nelichotivou rodinnou anamnézu. „Můj otec zemřel na rakovinu, já se ale zdravotně vůbec nehlídám. U lékaře jsem třeba s chřipkou nebyl asi 20 let. Marně vzpomínám, jestli jsem někdy rušil natáčení nebo divadlo, asi ne,“ řekl Aha!.

Přiznal ale rovněž, že tenhle postoj bude muset přehodnotit. „Ale ta doba přijde, kdy se nezvednu z postele,“ věštil oblíbený český herec, kterého můžete mimo Ordinaci v růžové zahradě znát třeba z detektivního cyklu Rapl!, filmu Gangster Ka nebo z komedie Jak se krotí krokodýli.

Video: Michaela Badinková: Do Ordinace nám přibude nový, hezký herec, dámy se mohou těšit

Video
Video se připravuje ...

Michaela Badinková: Do Ordinace nám přibude nový, hezký herec, dámy se mohou těšit Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
30 fotografií