Malý chlupáč, který dostal jméno Ozzy, se pravidelně objevoval ve Snídani s Novou. Jeho úkolem bylo stát se policejním psem a už se také ve svém raném věku připravoval na budoucnost. Ujal se ho policista Stanislav, který ale brzy o svého psího přítele přišel.

„Bohužel jsme museli oznámit veřejnosti, že nás opustil náš kamarád, přítel a samozřejmě člen naší policejní rodiny. Nepomohl ani okamžitý zásah psovoda, ani veterináře, kteří se ze všech sil snažili zvrátit nemožné,“ potvrdila smutnou zprávu mluvčí policejního prezidia Eva Kropáčová.

Všichni se pochopitelně zajímali, co se nebohému pejskovi stalo. A příčina smrti mnohé šokovala. „Ozzy se zadusil – vdechl kousek jídla,“ upřesnila policie na svých facebookových stránkách.

„Tímto bychom chtěli vyjádřit podporu policistovi Standovi, který byl s Ozzym do jeho poslední chvíle a ztrátu svého parťáka nese velmi těžce. Jsou okamžiky v životě každého z nás, kterým nelze zabránit a tohle je jeden z nich,“ dodala policie. 

 

Snídaňové štěně Ozzy bohužel v pondělí zemřelo.
Autor: Facebook

 Se ztrátou roztomilého parťáka se nyní vyrovnávají i samotní moderátoři pořadu. „Odchod našeho Snídaňového štěněte Ozzyho mě opravdu velmi mrzí. I přesto, že byl zatím štěňátkem, se stal plnohodnotným členem naší televizní rodiny. Zároveň bych ráda vyjádřila podporu policistovi Standovi, který byl s Ozzym do poslední chvíle,“ posteskla si moderátorka Gábina Partyšová.

„Je mi to moc líto, byl to neuvěřitelně roztomilý malý rošťák, kterého si všichni hned oblíbili. Tomu se vůbec nechce věřit," pronesla zkroušeně pro TN.cz další moderátorka Novy Iveta Kořínková, když se to dozvěděla. „Viděla jsem ho jen jednou, víc návštěv bohužel nestihl.  Byl to úžasný smíšek, každého rozesmál," prozradila v Televizních novinách. „Moc mě to mrzí. Byl to člen naší snídaňové rodiny. Měl před sebou tolik radostných zážitků a krásnou misi pomáhat. Nakonec je to strašně smutný příběh," smutnil i moderátor Míra Hejda. „Je mi smutno," doplnila ho pak na instagramu i manželka Zorka Hejdová.  

I přes obrovský smutek, který kvůli smrti štěňátka Ozzyho v zákulisí nyní panuje, by Televize Nova ráda pokračovala v projektu Snídaňové štěně.

Fotogalerie
34 fotografií
 ¨