Kontroverzní pár Katarína s Janem jsou spolu jen necelý rok, ale chtěli by spolu zůstat i dál. Ovšem v cestě jim stojí alkoholové excesy Kataríny. Honza jí tak dává v rámci pořadu O 10 let mladší poslední šanci.

Ovšem má jasnou podmínku - partnerka musí po celou dobu proměny abstinovat. Ona ale pod vlivem alkoholu přijde rovnou do studia, kde jí za to musí pokárat moderátorka Monika Absolonová (42).

„Pokud budete pod vlivem alkoholu, nikdo vám nemůže poskytnout žádný lékařský zákrok," varuje jí.  „To se prostě nedělá, nesmí se jít, pít ani kouřit," vyjmenovává nutnosti před operací. Katarína samozřejmě slíbí, že odteď už zůstane střízlivá. „V pořádku, to podstoupím!"

„Já vám dokážu, že na to mám,“ říká rozhodně, zatímco Honza očividně nadšením neskáče. „Budeme doufat," dodává a je připraven za Katarínou stát. Stejně tak všichni odborníci, kteří se na pořadu podílejí, chtějí pomoci. Je to však na Kataríně. Zvládne být bez alkoholu? Podaří se jí zachránit svůj vztah? To se dozvíte v pořadu o 10 let mladší ve středu od 21:30 na TV Nova.    

VIDEO: O 10 let mladší: Proměna v ohrožení. Může za to alkohol!

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Proměna v ohrožení. Může za to alkohol! TV Nova

 

Fotogalerie
8 fotografií