Když se Pavlína společně s kamarádkou Zuzanou přihlásila do novácké reality show a nechala se zkrášlit, její dcera byla ve vězení a poslala jí prostřednictvím štábu dojemný vzkaz. „Barča se chytla party, která ji zatáhla do problémů. Začala krást a dělat blbiny, které dělají mladé holky,“ prozradila v rozhovoru pro TV Nova žena, která odloučení od potomka těžce snášela.

„Je to moje jediná dcera, najednou se ocitla ve vězení, najednou ji nemáte. Celých 20 měsíců pro mě bylo těžkých,“ vyprávěla s tím, že teď už se ale opět shledaly. Bára přiznala, že ji její chyba moc mrzí. „K něčemu to ale bylo dobré, ponaučila jsem se. Teď bych chtěla chodit do práce, mít vlastní rodinu a začít normálně," promluvila o čase stráveném ve vězení.

„Jsem šťastná, že už je zpátky. Odpustila jsem jí hned, pro mě to byla samozřejmost," dodala s radostí Pavlína, kterou před účastí v O 10 let mladší trápila nadváha. Teď má ale nového výživového poradce a kromě toho i cvičí. „Cítím se líp, i co se týče pohybu, začala jsem cvičit, najela jsem na nějakou dietu a mám o pět kilo míň. Dělám pro sebe víc než předtím, víc se o sebe starám. Předtím jsem se styděla, nechodila jsem tolik ven, k vodě," popsala, co se změnilo.

VIDEO: O 10 let mladší: Necítím se jako žena. Jsem nic!

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Necítím se jako žena. Jsem nic! TV Nova

Ovšem jedna proměna jí očividně nestačila a po natáčení se rozhodla změnit barvu vlasů, jelikož jí účes, který jí v průběhu pořadu vytvořili, zkrátka neseděl. „Líp se cítím, když jsou ty vlasy trochu oživené," vysvětlovala. Dokázala si ale poradit a kromě toho si pak našla dokonce i přítele.

„Byl to kamarád, kterého jsem dřív znala. Všechno bylo perfektní, vydrželi jsme spolu pět měsíců. Ale z jeho strany to asi nebylo úplně ideální. On chtěl, abych byla stále s ním, nedovolil mi, abych měla prostor pro sebe. Rozešli jsem se v dobrém, nebylo to nijak extrémní, kamarádi jsme dál," uvedla Pavlína, která je hlavně ráda, že má díky pořadu lepší pocit.

„Sebevědomí nám skočilo nahoru," shodla se s kamarádkou Zuzanou, která se na rozdíl od Pavlíny o sebe zase tolik nestará. „Chodím na vlasy, ale nelíčím se a ani necvičím," pokrčila rameny. I tak prý ale dosáhla toho, co chtěla. Dříve se její manžel otáčel za jinými ženami, teď má oči jen pro ni a musí dávat pozor, aby mu ji nikdo nepřebral. „Manžel začal trochu žárlit, víc si mě hlídá,“ směje se dnes Zuzana.

Fotogalerie
14 fotografií