Pořad Moniky Absolonové Daně s Vladimírem zachránil vztah. Nejen, že se zlepšil jejich intimní život i díky změně vizáže, ale také si uvědomili, co k sobě cítí, a znovu našli společnou řeč.

„Ze začátku mi nechyběl, já lpím hlavně na dětech, ale pak mi začal chybět. Odloučení mi to v hlavě srovnalo, asi k sobě fakt patříme. Podruhé jsem se do něj zamilovala,“ prozradila TN.cz Dana.

Největší změnou od natáčení pořadu je ale vztah rodičů s jejich dcerou, matkou čtyřletého chlapce Míši. „S dcerou se stýkáme - po roce a půl u nás byla na víkend na návštěvě, vzala jsem ji i mezi zbytek rodiny. Relativně funguje, pracuje, zařizuje si svůj život. Báli jsme se reakce malého, ale zvládl to, přijal ji jako tetu. Dcera to přijala taky, svým způsobem jí nic jiného nezbývá. Myslím, že to s ní bude lepší a lepší,“ svěřila se žena.

Malý Míša tak svou babičku, která ho získala do poručnické péče, oslovuje mami a vlastní biologické mamince říká teta. S Vladimírem se dohodli, že až chlapec trochu povyroste, řeknou mu pravdu. „Okolí je někdy zlé, takže než by se to dozvěděl od jiných, ať se to radši dozví od nás,“ dodala Dana.

Fotogalerie
11 fotografií