Kromě péče o dvě krásné dcerky se matka Rozina musí nyní starat o manžela, který se učí znovu chodit, ale také o manželovu babičku. „Měla v dubnu mrtvici, potom těžký zápal plic a selhávalo jí srdce. Museli jsme si zvykat, že už nikdy nebude chodit,“ přiznala TN.cz statečná Rozina.

Z toho důvodu měla největší radost z bezbariérové koupelny se sprchovým koutem, který usnadní přístup k hygieně nejen babičce, ale i manželovi.

Ten už se postavil na vlastní nohy a jeho zdravotní stav se každým dnem zlepšuje. „Zvykám si, pajdám, ale jde to. Léčím se už skoro rok a vyléčený ještě nejsem. Je to dlouhodobá záležitost. Nejhorší pro mě bylo, když jsem byl odloučený od rodiny. Budu si dávat žádost do Hrabyně na opakovací léčbu asi na šest týdnů,“ svěřil se Láďa.

Lékaři přesnou příčinu jeho náhlého ochrnutí neznají, ale s největší pravděpodobností za to může sraženina. „Mám totiž nedomykavost chlopní. Se srdcem ještě mám jít na zákrok,“ prozradil otec rodiny, který je šťastný, že může být se svými holkami zase doma.

VIDEO: Mise nový domov: Manžel Roziny náhle ochrnul!

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Manžel Roziny náhle ochrnul! TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií