Během natáčení Mise nový domov Tereza Pergnerová zjistila, že pokud Miroslav Tóth nesplatí veškeré své dluhy ve výši 650 000 Kč, nedostane do své péče nezletilou dceru Blanku. Rozhodla se jim pomoct a téměř na kolenou prosila firmu, která investuje do přestavby v pořadu, o peníze.

„Miroslava zítra čeká soud a on má všechny předpoklady, aby to dobře dopadlo, ale on má jeden velký problém, a to že pokud má soud rozhodnout v jeho prospěch, tak nesmí mít žádné dluhy. A tatínek je bohužel má a nejsou malý – dělají celkem šest set padesát tisíc korun,“ prosila Tereza na schůzi firmy.

Částku se nakonec podařilo vybrat celou a otec od rodiny tak u soudu předložil doklad o zaplacení dluhu. „Nezletilá Blanka se svěřuje o pěstounské péče Miroslava Totha,“ zaznělo u soudu. Pergnerová tak rodině pomohla přestavit dům po tragické smrti manželky a matky tří holčiček a také jim zachránila rodinu.

Otec, který je momentálně na mateřské dovolené s nejmladší dcerou Drahuškou, jež Simona porodila krátce před svou smrtí, začne nový život. A dokonce si už dokáže představit do budoucna novou partnerku po svém boku.

VIDEO: Mise nový domov: Soud rozhodoval o přidělení do péče!

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Soud rozhodoval o přidělení do péče! TV Nova

 

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Snoubenka zemřela v den svatby! TV Nova

Fotogalerie
18 fotografií