„Jsem zvědavá, jaké přesvědčovací metody a argumenty věštci použijí,“ nechala se slyšet moderátorka pořadu Máte slovo, kde se budou tentokráte řešit ožehavé otázky na téma – je vykládání karet podvod, nebo opravdu ukazují budoucnost? Míša by si ale měla dát pozor, aby na ni kartářky a jasnovidky nezkoušely své triky.

Mohly by tak prozradit i něco z jejího přísně utajovaného soukromí. Vzhledem k tomu, že s manželem, podnikatelem Michalem Voráčkem (59) už půldruhého roku nežije, mohly by jí dámy předpovědět nového chlapa v životě.

Pozvání Jílkové přijala například kartářka Jolanda (67) známá z televize. Ta sama sebe popisuje jako »cigánku«, a proto vykládá věci budoucí z cikánských karet. „Já jsem opravdu cigánka, že jsem bílá. Moje maminka byla taky bílá, můj tatínek byl taky bílej. Máme moje předky, moje rodina jsou všechny bílí,“ říká o sobě ale zmateně. Proslula pak zejména svými hláškami „Hodně budeš někde!“ a „Tady vidím velký špatný!“. Díky nim je dnes hvězdou internetu.

Dalším hostem je kartářka a léčitelka Ivana Regina Kupcová Sádlová (60), která věští a komunikuje též s duchy. Bývala také programovou ředitelkou a tváří obskurní TV Regina, jejíž generálním ředitelem byl šaman Jan Saavedra (62). Ten léčil z alkoholismu dokonce i Ivetu »Džambulku« Bartošovou (†48) pomocí indiánských čajů. V pořadu se objeví také jasnovidka Tereza Skálová Demeová, pro kterou si prý jezdí slovenští byznysmeni, aby jim poradila, jak vydělat další miliony.

S nimi pak budou diskutovat odborníci, např. psycholog Jeroným Klimeš (51) či předseda Ateistů ČR Petr Tomek (52). „Taková konfrontace divákům ještě nabídnuta nebyla,“ tvrdí někdejší moderátorka slavného Kotle, která se asi tentokrát pořádně zapotí. Je už ale zvyklá, jelikož letos slaví 20 let na televizních obrazovkách. Kotel uváděla na Nově v letech 1998 až 2005 a v Máte slovo na ČT ji můžeme vídat od roku 2008.

VIDEO: Jolanda by se měla mít na pozoru! Připomeňte si, jak Jílkové ruply nervy při debatě o hanobení prezidenta

Video
Video se připravuje ...

Takhle v televizi ještě nikoho neseřvala: Jílkové ruply nervy při debatě o hanobení prezidenta. ČT

 

Fotogalerie
27 fotografií