Rodině z Nymburka, kterou tvoří Naďa (38), Martin (42), dvojčata Maxmilián a Alex (16 měsíců), Kristýna (17), Andrea (11), Vašek (18), přijatí kluci z ulice Jirka (19) a Adam (20), a Nadin exmanžel Josef (40) se svou přítelkyní Růžou (37) a její dcera Karolína (16), po Výměně manželek ubylo pár členů.

Exmanžel s přítelkyní a Karolínkou se odstěhovali, pak se odstěhovali i ti kluci, kteří přišli o bydlení Jirka a Adam. Naopak ale Kristýna s přítelem si pořídili psa, vzali si ho od lidí, kteří byli alergičtí,“ vysvětlila TN.cz dobrosrdečná Naďa.

Klukům, kterým pomohla z ulice, dveře ale nezabouchla, mohou se kdykoliv vrátit. Ona sama moc dobře ví, jak těžký je život na ulici. Strávila na ní dlouhé tři měsíce.

Na ulici jsem se dostala tak napůl svojí vinou. Vyrůstala jsem se sestrou a bratrem. Byla jsem číslo a se sestrou jsem moc nevycházela, protože byla pedant. Mezi námi se něco stalo, ale sestra to rodičům podala jinak, než to bylo. Já už jsem jim to nechtěla vymlouvat, tak jsem bouchla dveřmi a maminka mi řekla, ať už se nevracím. Než jsem si našla podnájem, byla jsem tři měsíce na ulici. Chodila jsem po kamarádech, koupala jsem se, měnila jsem si prádlo, několikrát mi pomohl bratr," svěřila se několikanásobná maminka. Teď je ale šťastná za život, jaký žije, a také po boku svého partnera Martina. I je čekají změny v budoucnu. S přítelem chystají svatbu, a dokonce momentálně už vybírají termín. Konečně tak budou úplná rodina se vším všudy.

VIDEO: Výměna manželek: Štěnice dostaly manželku na dno!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Štěnice dostaly manželku na dno! TV Nova

Vše o pořadu Výměna manželek najdete na Blesk.cz zde >>>

Fotogalerie
17 fotografií