Režisér Quentin Tarantino chce opět světu dokázat, že je schopen natočit další kultovní film, ve kterém chce zvěčnit tuto neuvěřitelnou tragédi a vzdát čest Sharon Tate. Jako hlavní herce obsadil legendární dvojici Leonardo DiCaprio a Brad Pitt.

Hollywood plný hipíků

V novém snímku režiséra Quentina Tarantina nazvaném Once Upon a Time in Hollywood (Kdysi dávno v Hollywoodu), který vypráví o hlavním městě filmového průmyslu v dobách hipíků a ve stínu řádění vraha Charlese Mansona, si hlavní role zahrají hvězdy Leonardo DiCaprio a Brad Pitt. Oznámilo to filmové studio Sony Pictures, které za filmem stojí, napsala agentura Reuters.

DiCaprio se ujme postavy Ricka Daltona, dohasínající hvězdy westernového seriálu, jeho kaskadérského dvojníka Cliffa Bootha pak bude hrát Pitt. „Oba se neúspěšně snaží prosadit v Hollywoodu, který již nepoznávají. Ale Rick má velmi slavnou sousedku… Sharon Tate,“ uvedlo studio Sony Pictures v prohlášení.

Pětiletá práce

Sharon Tate, tehdy manželka režiséra Romana Polanského, je jednou z obětí Mansona a jeho následovníků. Skupina během dvou dní v srpnu 1969 povraždila v Los Angeles sedm lidí, Sharon tehdy bylo 26 let a byla v osmém měsíci těhotenství. Manson byl odsouzen k doživotí a loni v listopadu ve věku 83 let zemřel.

Film půjde do kin příští rok 9. srpna, tedy u příležitosti 50. výročí smrti Tate. Tarantino sdělil, že na scénáři pracoval pět let.

Fotogalerie
31 fotografií