„Tohle je můj domácí mazlíček. Říkám jí Babiš. Pořídil jsem si ji, protože mám alergii na peří a bylo mi řečeno, že když se vystavím zdroji alergie, tak mě to přejde,“ vysvětloval štábu Karel, který má hned vedle ohrádky pro svého mazlíčka dřevěnou rakev.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Proč Karel spí v rakvi? A proč má doma slepici Babiše? 

„Při práci si dost kroutím záda a přečetl jsem si na internetu, že když má člověk problém se zády, tak je dobré spát v rakvi,“ objasňuje dost nezvyklý kus vybavení své domácnosti. Co ukrývají kolem rozmístěné urny, už ale nevysvětlil...

Truhla fascinovala i jeho soupeře, opilec Pavel (26) se do ní dokonce nechal zavřít, na což ale doplatil. Zámek zapadl a nikdo netušil, jak se otevírá!

VŠE O POŘADU PROSTŘENO! ČTĚTE ZDE>>

Věčně nadržený sprosťák

Karla vedle Tourettova syndromu, kvůli kterému v nejrůznějších situacích nekontrolovatelně vykřikuje sprostá slova, trápí ještě další zdravotní neduhy. „Mám třináct dioptrií, těžkou lupénku, alergii na peří a na oříšky a v tuto chvíli ještě i permanentní erekci,“ svěří soutěžící, jehož domov zdobí fotky nahých postarších žen.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Jakými nemocemi trpí Karel? A proč má permanentní erekci? FTV Prima

„Jsem na starší, navazuji s nimi intimní vztahy, ať už vážné, nebo méně vážné. Mám rád lehké sado-maso z pozice dominantního jedince. Jsem si vědom, že se vymykám zajetým normám, ale nemám potřebu snažit se zapadnout do škatulek, které pro mě nejsou dělané,“ dodá na kameru soutěžící, který má dokonce ve sklepě vybudovanou malou mučírnu!

Co dalšího Karel při natáčení Prostřeno! předvedl, sledujte již dnes večer v 17:35 na Primě.

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Záchvat vzteku! Karel si demoluje byt! FTV Prima

Fotogalerie
32 fotografií