Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Playmate, opilec a sprosťák: Pražské Prostřeno ukazuje „elitu“ metropole

/
  • Prostřeno: Playmate, sprosťák, opilec a lovec jídla z popelnic
    21. března 2017 ● 09:54

    V tomto týdnu bude Prostřeno! opravdu výživné! Své kuchařské dovednosti předvede nastávající maminka, která fotila pro Playboy, i muž, jenž žije se slepicí jménem Babiš a usíná v rakvi.

  • 1.

    Pondělí – Linda Bernátová (31) - Těhotná playmate

    Linda je v osmém měsíci. Před mateřskou pracovala jako gogo tanečnice a redaktorka pořadu Intim na Barrandově. Ráda se chlubí tím, že je bývalá playmate, a své lechtivé snímky hrdě ukazuje. Její muž Viktor je o 19 let starší a ve čtvrtek a v pátek ji kvůli těhotenským obtížím zastoupí.

    Linda Bernátová
    Autor: TV Prima

  • 2.

    Úterý – Amos Didunyk (19) - Vaří z popelnic

    Student gymnázia uvaří v bytě, který pronajímá jeho maminka turistům. Amos se věnuje aktivitě, které se říká dumpster diving neboli popelnicové potápění. Jde o životní styl lidí, kterým se příčí, že supermarkety vyhazují stále použitelné jídlo. Zboží se snaží dál zužitkovat a z takových surovin hostům také uvaří.

    Amos Didunyk
    Autor: TV Prima

  • 3.

    Středa – Pavel Pavlousek (26) - Opilý záskokář

    Pavel podniká ve stavebnictví. Do pořadu se přihlásil jako náhradník za kamaráda. Vařit neumí. Svým hostům připraví polívku z kelímku, guláš z konzervy, koupený knedlík a palačinky z prášku. K tomu všemu se od pondělí neustále posilňuje z placatky a během svého vaření vypije celou sedmičku kořalky.

    Pavel Pavlousek
    Autor: TV Prima

  • 4.

    Čtvrtek – Karel Ondrka (28) - Žije se slepicí a spí v rakvi

    Karel pracuje jako IT technik. Žije v centru Prahy se slepicí Babišem. Kvůli bolestem zad spí v rakvi, v pokoji má vedle toho také urny. Trpí Tourettovým syndromem, který ho nutí nekontrovatelně sprostě nadávat. Vedle toho má neustále tiky a nikam nechodí bez sluchátka v uchu. Ve vaně má rybičky, které mu prý pomáhají s lupénkou.

    Karel Ondrka
    Autor: TV Prima

  • 5.

    Pátek – Jana Kavalírová (62) - Studentka třetího věku

    Jediná »normální« účastnice pracovala jako projektantka a později dělala na stavebním úřadu, nyní je prvním rokem v důchodu. S manželem jsou spolu 37 let a vychovali syna a dceru. Je hrdou babičkou. Chodí na univerzitu třetího věku. Zajímá se o životní styl, za rok se jí podařilo shodit patnáct kilo.

    Jana Kavalírová
    Autor: TV Prima

    Video
    Video se připravuje ...

    Úterní Prostřeno: Kdo nedá polévku z popelnice? FTV Prima

    Fotogalerie
    15 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

roman12: jo jinak honza 54 má rád mladý sluníška!!

(23. 03. 2017 19:44)

roman12: šupáku,neurážej brnáky!!toho frajera alias močku od krasavice bych chtěl potkat!!a toho šulína co vaří a chlastá,taky!! nezastávám se nikoho,jhen ten co uráží Brnáky,zasloží pořádnou nakládačku!!! že by z ostaravy?? ne?? chováš se tak!!

(23. 03. 2017 19:41)

starej: co to tam je za kriply

(21. 03. 2017 16:42)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy