„Mezi námi, je to kapitola sama pro sebe. Já jim všechno platím. Ona totiž nepracuje,“ stěžuje si paní Marta nově příchozí manželce Paulíně (33), která péči o »vypůjčenou« domácnost zvládá levou zadní.

To Andrea není zvyklá starat se o teplo domova, v němž mají vedle manžela a tchyně místo ještě synové Lukáš (16), Patrik (12) a Filip (10). Vyhovuje jí delegovat práci na ostatní členy rodiny a sama nedělá nic.

A nejen doma, ani do zaměstnání se podle nešťastné tchyně právě nehrne. „Vždycky si něco sehnala, šla tam jeden nebo dva dny, udělala jakýsi školení a třetí den zavolala, že je nemocná. Šla k doktorovi, na něco se vymluvila a byla marod. A takhle dokola. Nechce dělat,“ prozradí Marta a ukazuje, že má snacha »ruce dozadu«.

Právě proto ji snacha nemůže vystát a byla by nejraději, kdyby se od nich odstěhovala. „Já nesmím nic říct. Dala bych nevím co za to, kdyby odtud vypadla! To není život, na stará kolena jsem si představovala lepší živobytí,“ dodá seniorka během hovoru s náhradní maminkou.

Fotogalerie
6 fotografií