Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Krásné Lípy, kterou tvoří Alena (43), Daniel (42), dcera Eliška (6), syn Jiřík (3) a matka Aleny Libuška (61). Na druhé straně se seznámíme s Mílou (45), Radkem (39), dcerami Monikou (25) a Simonou (16) a synem Dušanem (22), kteří žijí v Bolehošti u Opočna.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Tady žijí prasata! TV Nova

Rodina Míly šla do Výměny manželek hlavně kvůli tomu, že jsou všichni neustále spolu, chtěli proto zjistit, jaké je to být nějakou dobu od sebe. Oproti tomu vztah Aleny prochází obrovskou krizí. Po svatbě s Danielem Alena zjistila, že manžel má obrovské dluhy a exekuce. Alena doufá, že si během Výměny manželek uvědomí, jestli chce v manželství pokračovat, nebo ho definitivně ukončit.

Při příjezdu do svého nového desetidenního působiště ji ale čeká naprostý šok. Všude je neskutečný nepořádek, špína a plíseň. „Je tu strašný bordel, úplně šílený. Na to nejsem doma zvyklá. Jestli je pan nepořádný, budu ho muset srovnat do latě. To je hrozný, tady bydlej nějaký prasata!“ zoufá si Alena a naprostý šok jí způsobí, když odkryje dečku v postýlce pro malého Jiříka. „V tomhle nechají spát děcko? Je to hnus špinavej, to snad vytáhli z popelnice!“ A nepřesvědčí ji ani kuchyň. „No to si dělaj srandu. To bych doma nestrpěla ani náhodou!“ hudruje. Jak to Alena zvládne?

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.

Fotogalerie
11 fotografií