Čenský je totiž sportovec tělem i duší! „V zimě brusle, běžky a lyže. V létě zase kolo, tenis a volejbal. Pak mě dal táta s bráchou do Sokola a začala gymnastika a běhání. A taky jsem zkoušel rok závodit na surfu,“ tím sportovní nadšení herce teprve začalo.

Postupem let si dopřával větší výzvy. „Jednou mě syn vzal na ferraty. Je to cesta, snad třicet metrů dlouhá, v náročném horském terénu, vybavená jisticími lany. Na jedno se přicvaknete a jdete. V jednu chvíli se to začalo kývat, podíval jsem se dolů, pode mnou dvě stě metrů a kameny. Tělíčko se začalo třást,“ popisuje představitel primáře Davida Suchého z Ordinace v růžové zahradě 2.

 

Říká o sobě, že se nebojí ničeho, ale ví, kdy je dobré přestat riskovat. I z toho důvodu nemohl odmítnout, aby se podíval jako účastník jednoho z českých týmů do legendární Pevnosti Boyard a zabojoval tam o poklad. V rozhovoru pro Blesk tv MAGAZÍN prozradil, co jej v soutěži, v níž se předvede už tuto sobotu, nejvíc zaskočilo, i to, jaké adrenalinové sny si ještě nosí v hlavě.

Osobní zpověď Jana Čenského už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU!

Fotogalerie
20 fotografií