„Dá se říct, že cena každého ateliérového domku s vybavením odpovídá deseti procentům ceny takového reálného domu,“ řekl deníku Aha! zdroj ze štábu. „Do interiérů byly použity podlahy jako v normálním domě a všude je dokonce zavedená voda,“ svěřil dobře informovaný člověk od kulisáků deníku Aha! s tím, že od toho se odvíjejí i ceny dekorací.

Samozřejmě plně zařízenou domácnost má modrooká blondýnka Jitka Ježková, kolem které se točí celý příběh. Její domeček vyšel na bezmála 400 tisíc korun, avšak nebyl nejdražší! Ještě o sto tisíc korun dražší byla hospoda Richarda Genzera. Obydlí Jiřího Hány, který v mikrokomedii hraje Jindru, vyšel na 300 tisíc korun. Zkrátka přišel jen Jan Šťastný, který v novém primáckém seriálu hraje Mišáka. Toho produkce vystěhovala do garáže, která je plná haraburdí.

„Jediný, kdo nemá zařízený interiér domu, je představitel Mišáka,“ dodal deníku Aha! zdroj ze štábu a dodal, že Šťastnému postavili jen štít domu se zahradou a dřevěnou garáž. Stavba provizorního Mišákova obydlí stála jen 200 tisíc.

Kulisáci si v ateliérech v pražských Holešovicích museli poradit s malým prostorem. Vedle sebe se musely vejít hned čtyři domy, včetně zahrad i ulic. Celková plocha zabírá jen 1100 metrů čtverečních, a tak se tam herci a štáb musejí pěkně mačkat!

Fotogalerie
20 fotografií