Díky snímkům, které tvůrci seriálu vypustili do světa prostřednictvím sociálních sítí Twitteru a Facebooku, můžeme do budoucího děje seriálu lehce nahlédnout již nyní. Fotky ukazují například Aryu poté, co byla potrestána oslepením za zabití Meryna Tranta. Zdá se ale, že ani život ve tmě jí nezabrání v tom, aby pokračovala ve výcviku na zabijáka.

A co Margaery Tyrell v podání krásné Natalie Dormer (34)? Podle všeho stále zůstává zavřená ve vězení, zatímco Cersei Lannister, kterou ztvárňuje herečka Lena Headey (42), je na svobodě. Postava Petera Dinklagea (46) Tyrion Lannister je zase zachycena se svým poradcem Varysem v Meereenu.

Na snímcích nechybí ani Sansa Stark, kterou jsme viděli prchat od násilnického manžela skokem z hradeb. Víme tedy, že nebezpečí přežila, ovšem její osud je zatím zahalen rouškou tajemství. Stejně tak netušíme, co potká plavovlasou Daenerys, která v minulých dílech padla do zajetí kočovných Dothraků.

Doposud také není jisté, zda můžeme čekat zmrtvýchvstání chrabrého hrdiny Jona Snowa. V závěru 5. sezony byli sice diváci svědky jeho skonu, ovšem dohady o jeho návratu vyvolal zejména první plakát k nové řadě, na němž je Jon vyobrazen. Oživí ho snad kněžka Melisandra? Těžko říct, protože na nových fotografiích po něm není zatím ani památky.

Vše se dozvíme teprve v dubnu letošního roku, kdy nová řada seriálu Hra o trůny odstartuje. Jelikož už vysílání dostihlo v ději knižní předlohu a pokračování zatím není hotové, musíme si zkrátka počkat.

Fotogalerie
25 fotografií