Herci, scenáristé a producenti se vracejí zpět na místo činu. Přitom natáčení dalších dílů kriminálky Případy 1. oddělení se vůbec neplánovalo. „Od dopsání posledního dílu jsme o pokračování vůbec neuvažovali. Nečekaně pozitivní ohlasy nás ale přinutily začít o tom přemýšlet. Opravdu dlouho jsme to ale zvažovali. Chtěli jsme mít jistotu, že máme dost sil a nápadů, abychom kvalitou překonali první sérii,“ shodli se Jan Malinda a Josef Mareš.

Ani tentokrát se však diváci nedočkají krvavých přestřelek a desítek hrůzostrašných bouraček jako z amerických akčních filmů. „Shoří všehovšudy dvě auta, a to úplně banálně, aby pachatelé zametli stopy, takže naši kriminalisté to budou mít při objasnění těžší a budou muset víc využívat hlavu a důvtip. Přibude papírování, operativní práce na hraně zákona, a hlavně nás čekají odolnější pachatelé, z nichž někteří se nepřiznají vůbec,“ prozradil kreativní producent Michal Reitler.

Na obrazovce se znovu objeví představitelé zkušených kriminalistů Ondřej Vetchý, Filip Blažek, Petr Stach, Miroslav Vladyka i Miroslav Hanuš.

Video
Video se připravuje ...

Reportérka Blesku našla mrtvolu! Viděli jste v Případech 1. oddělení David Turek, David Malík

Fotogalerie
7 fotografií