Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Případy 1. oddělení: Alžířan ubodal Češku 44 ranami! Jak to bylo doopravdy?

Autor: Richard Veselý - 
4. března 2014
05:40

Chtěla se s ním rozejít, tak ji brutálně ubodal! Vraždu v Praze spáchal Arab žijící v Británii. Detektivové z 1. oddělení včera řešili problém, jak prokázat jeho totožnost.

Seriálový díl je inspirovaný brutálním zločinem, který se v Praze stal v roce 2001. Ilona L. (†25) byla ubodána 44 ranami nožem. Podezřelý byl okamžitě její zhrzený arabský přítel Nouari Zerruoki (tehdy 25). Nesnesl, že si mladá žena našla jiného. Po vraždě ihned odletěl do irského Dublinu.

Žárlivé peklo

Vztah krásné studentky ekonomie Ilony a alžírského kuchaře začal romanticky. Zamilovali se do sebe v roce 1997 v Londýně, kam dívka přijela na taneční soutěž. Čtyři roky spolu chodili a navštěvovali se.

Pak se ale Ilona seznámila s jiným mužem, s Nouarim se rozešla a začalo peklo! Následoval půlrok vydírání a drsných výhrůžek. „Několikrát přijel do Prahy, přítelkyni pronásledoval, byl schopný volat i desetkrát za den,“ popsal později Ilonin nový přítel Richard.

Vraždící šílenec

Hrozby skončily v lednu 2001 tragédií. Nouari za Ilonou přijel do Prahy. Když ho znovu odmítla, stal se z něj vraždící maniak. Ilonu v tratolišti krve našel v bytě na pražských Vinohradech její otec. „Ležela oblečená na posteli, čtyřiačtyřiceti ranami nožem. Smrt nastala okamžitě,“ popsal soudní lékař.

Vedle ní ležel fotoaparát se snímkem Nouariho několik minut před vraždou. Seděl v jejím křesle a usmíval se...

itartas ( 4. března 2014 17:47 )

millisch..co ty o tom můžeš vědět

kdoasi ( 4. března 2014 14:00 )

itartas:zato ty si myslíš,že jsi gigant...a zatím jsi ho*vno

milisch ( 4. března 2014 13:58 )

Oni permanentne udrzuji nepratelske vasne vuci vsemu nearabskemu. At si udrzuji, ale at s tim nelezou do Evropy.

kdoasi ( 4. března 2014 13:58 )

itartas:Jistě!Kromě výše zmíněných mi vadí paraziti všeho druhu,náboženští fanatici,pitomci,vych*cánkové,smažky,zloději,vrazi...stačí?Pokud se vrátím k šikmookým,tam mi silně vadí,že odrbávají stát a jsou nepostižitelní.Já když udělám chybku v účetnictví,vychutnají si mně finančáci jak největšího podvodníka.

milisch ( 4. března 2014 13:56 )

Slysela jsi nekdy zaznam o tom, co kazaji muslimove o nas v mesite v Brne? Hitler hadra.

Zobrazit celou diskusi