Nebyl to její sen, ale novou roli si ozkoušela velmi ráda. Zdenička, která je v současnosti šťastná v náruči svého nového přítele Michala Šedy, si zahrála na moderátorku večera. Jejím sparing partnerem při své nejnovější roli nebyl nikdo jiný než Šeda. S ním se perfektně doplňovala a nervozita na ní nebyla příliš znát. Bylo to kvůli jeho přítomnosti nebo kvůli něčemu jinému? My to víme! Může za to nejspíš alkohol!

Nervozita jako mávnutím alkoholu zmizela

„Táhlo to z ní, cítila jsem to,“ svěřila se vizážistka, která Zdeničku líčila. Ta přiznala, že na zahnání nervozity do sebe hodila panáka. „Je pravda, že jsem si dala panáka, ale myslím, že to vidět nebylo,“ obhajovala se silikonová kráska.  I když byla mírně pod vlivem, podala prý excelentní výkon při moderování módní přehlídky spodního prádla. Mírného trapasu se ale přeci jen dopustila.

„Na ty jejich zadečky se nemůžu vynadívat!“ Šokovala Zdeňka přímo uprostřed módní přehlídky přítomné diváky. Prozradila tak na sebe, že nezná věk modelek, protože některým nebylo ještě ani patnáct let!    

Co si pro Zdeničku osud přichystal, není jisté, třeba z ní roste Leoš Mareš v sukni!

Fotogalerie
4 fotografie