Tráví spolu 24 hodin denně. Jeden druhému neustále něco vyčítá. Ten se válí na gauči, ten neuklízí, ta se málo projevuje a ta z nich nejvíce smrdí.

Právě jako největší „špindíru“ označila minule Mirka Lucii, která se z toho zhroutila. A její nicnedělání, věčné pokuřování a věčně špatná nálada, ale také silné hráčství hýbe žaludkem i ostatním spoluhráčům. Včera si od nich vysloužila nejvíce palců. VyVolení ji zkrátka mezi s sebou už nechtějí.

Je otázkou, koho si Lucie vezme do duelu s sebou. Poslední dobou se dost hádá s Jafarem, ten se ji však nebojí. „Jestli bude mít tu drzost, že si mě vezme do duelu, tak ji pošlu domů stejně, jako jsem poslal Nikol,“ řekl rozčíleně hromotluk Jafar.

Lucie by se tedy rádi zbavili, ale koho mnozí přivítali zpět s otevřenou náručí, byla bývalá hráčka Nikol. Tu roznesl v minulém duelu na kopytech právě silák Jafar.

Největší radost z Nikolina návratu měl pochopitelně Honza, který ztěží zamačkával slzu, když svou exVyVolenou spatřil ve studiu. Nikol však jeho slzičky neopětovala.

Fotogalerie
6 fotografií