V neděli navečer doputoval do Vily dopis, který opět mezi soutěžícími rozvířil emoce. Tedy až na Honzu, kterého se týkal nejvíc. Na papíře stálo: „Nejméně emotivním se stal Honza, tím pádem ztratil své místo ve Vile. Okamžitě se sbal a vy se připravte na příchod nového soutěžícího!“

Neemotivní Honzík

Člověk by řekl, že taková zpráva v Honzovi vyvolá nějaké emoce, ale ono nic! Nekrásnější mužský soutěžící vyšel z Vily na dvorek, pokuřoval cigaretu, přecházel sem a tam, ale emoce žádné. Ostatní soutěžící začali Honzovi radit, aby konečně projevil emoce, ale tomu se do toho evidentně nechtělo.

Papírový náhradník

Ostatní VyVolené náhlý odchod Honzy z Vily rozhodil. Jafar se naštval, Eva se rozplakala a Romana s Vladkem se uzavřeli do sebe. Štáb pak vymyslel šalamounské řešení, do Vily poslala Honzu papírového, který projevuje stejně emocí jako ten živý. S úspěchem se ale nesetkal.

Brzký návrat

Štáb pak nakonec Honzu do Vily vrátil. Hezounek slíbil, že konečně předvede nějakou show. Nakonec začal ostatní soutěžící přesvědčovat, ať mu dají palce do duelu. Honzo, ty máš v hlavě zmatek, co?

Fotogalerie
6 fotografií