Roman stále bojuje s rodinou své přítelkyně Mirky, aby mohl vídat svou tříměsíční dceru Natálku. Není totiž zapsaný v jejím rodném listě, a tak podle zákona na ni nemá žádné právo. Požádal proto o test otcovství. Nyní ale přišla další krutá rána. Rozhodl se, že se prostě k jejím rodičům vydá, aby se se svou dcerou setkal. „Řekl jsem jim, že potřebuji Natálku vidět a nechápu, proč mi to zakazují,“ vypráví tanečník slovenskému deníku Nový Čas. Jaký šok zažil, když mu její matka odpověděla, že nikdy nic takového neudělala, že má přeci právo svou dceru vídat, když je její otec a že si to Mirka všechno vymyslela.

Mladík se následovně dozvěděl, že ho přítelkyně několikrát podvedla. Nahlédl totiž do jejích zpráv na Facebooku a byl zdrcen. „Neviděl jsem jednu, ale více komunikací s kluky a některé mě dorazily. Domlouvala si s nimi schůzky a padla tam zmínka i o tom, co u mě vyvolalo podezření, zda je Natálka vůbec moje,“ prozradil Roman slovenskému deníku Nový Čas.

Naštval jsem se, když se jí jeden kluk zeptal – A co miminko? Odepsal jsem mu místo Mirky, co se stará, když to dítě není jeho. On netušil, že to píšu já a odepsal – To nevíš, je možné, že je moje,“ dodal zdrcený tanečník.

Mirky nápadník je v okolí známá firma. „Nemá dobrou pověst, byl i ve vězení, ale nevím kvůli čemu,“ řekl Roman. Jediné co si teď tanečník může přát je, aby testy otcovství dopadly v jeho prospěch a on tak měl jistotu, že je Natálka skutečně jeho. „Přeji si, aby byla moje. Myslím si, že je. Celou dobu těhotenství jsem byl při ní, hladil jsem ji bříško, byl jsem u porod, viděl jsem její první úsměv,“ zoufá si tanečník.

Další studenou sprchu dostal ten samý den večer, kdy mu přišla zpráva z Talentu, že končí. Jeho sen o taneční kariéře se mu rozplynul stejně jako sen o šťastné rodině.

Fotogalerie
2 fotografie