Novou gastronomickou show, která poběží na TV Barrandov, budou provázet

Moderátorské taktovky se ujala dvojice Petr Vágner - Adela Banášová
Autor: Foto Blesk - Jindřich Starý
moderátoři Adela Banášová a Petr Vágner. Spatří světlo světa na podzim letošního roku. O co se v ní bude jednat?

Soutěž přihraje vítězi půl milionu korun

Recept na bohatství dokáže z obyčejného domácího receptu udělat gastronomickou senzaci a nákupní hit českých a slovenských supermarketů.

Každého soutěžícího, který se dostane až do finále, ale čeká těžká zkouška. Jeho úlohou bude připravit 200 porcí svého soutěžního jídla. O tom, kdo ve velkém finále získá půl milionu korun a možnost prodávat svůj produkt po celém Česku a Slovensku, rozhodnou zákazníci supermarketu. Budou mít exkluzivní možnost nejen si jednotlivé produkty koupit a ochutnat, ale i hlasovat pro ten nejlepší, a tak rozhodnout o celkovém vítězi show! Vítězný produkt bude vzápětí připravený pro širokou distribuci.

Kdo zasedl v porotě?

Libuše Šmuclerová

Trio arbitrů Michal Rabina, Libuše Šmuclerová a Pavel Maurer
Autor: Foto Blesk - Jindřich Starý

Nejvlivnější žena českých médií, generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ, které vydává i deník Blesk

Pavel Maurer

Vydavatel jediného nezávislého průvodce po českých restaurací

Michal Rabina

Uznávaný šéfkuchař Esterházyho paláce v Rakousku

Vojtko se špagetami propadl

Do nové kulinářské soutěže se přihlásily třeba Mirjam Landa, manželka zpěváka Daniela Landy, a také muzikálová zpěvačka Markéta Procházková. 

Před porotou stanul během castingů i zpěvák Marián Vojtko (vpravo). A nutno dodat, že s mikrofónem v ruce září podstatně více, než v kuchyni
Autor: Foto Blesk - Jindřich Starý

Že nepůjde o kuchařskou soutěž pro dámy a slečny však dokázal zpěvák Marián Vojtko (39). Jenže dostal pořádně za uši! Na pódiu sice válí třeba v Třech mušketýrech Divadla Broadway, ale v kuchyni propadl. Odcházel takřka jako spráskaný pes. „To jste nám připravil muzikantskej hnus,“ zpražil ho dokonce jeden z porotců, slovenský šéfkuchař Michal Rabina.

Vojtko měl za úkol připravit svůj nejlepší recept, jenže porotě nabídl jen obyčejné »boloňské« špagety, z čehož odborná porota ve složení: gurmet Pavel Maurer, uznávaný šéfkuchař Michal Rabina a generální ředitelka vydavatelství Ringier Axel Springer CZ Libuše Šmuclerová nebyli dvakrát nadšení.

„To by se mohlo klidně jmenovat muzikantský hnus, snad váš další muzikál bude lepší než to, co jste nám přinesl na talíři,“ rozloučil se s Vojtkem kuchař Rabina.

Video
Video se připravuje ...

O čem bude nová kuchařská soutěž? Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Co všechno ochutnali porotci během castingů?

19 předkrmů

4 dětská jídla

32 dortů

36 mezinárodních specialit

92 dezertů

74 národních specialit

33 polévek

5 pokrmů ze zabíjačky

177 dalších receptů

Fotogalerie
10 fotografií