Manželka stomatologa Romana Šmuclera nehodnotila jídlo, ale zostra se pustila do zubů paní Ireny. „Bylo mi jí velmi líto. Ale dvacet let žiji se zubařem, takže vím, jak jednoduché je mít zdravé zuby. A co je důležitější než zdraví?“ říká porotkyně Šmuclerová.

Ponížení

Paní Irena počítala s tím, že jí to porota vyčte, ale i tak se cítila velmi poníženě! „Můj muž je bez práce a přežíváme, jak se dá. V první řadě se musím postarat o děti a na zbytek věcí už peníze nejsou,“ vypráví soutěžící svůj příběh. Nakonec se porota ustrnula a i přes rozpačité hodnocení bramborových placek plněných sójou a kapustou poslala paní Irenu do dalšího kola.

Podmínka

Od porotkyně Šmuclerové ale dostala zelenou jen pod jedinou podmínkou: „Já to ochutnávat nebudu. Chci, abyste vyřešila svoje zuby, a proto vás pozvu do dalšího kola.“ Paní Irena chytila svou příležitost za pačesy a už druhý den usedla do zubařského křesla. „Až budu mít nové zuby, tak budu rozdávat úsměvy na všechny strany,“ dodala soutěžící, která se představí v prvním dílu pořadu na TV Barrandov už dnes od 20 hodin.

Fotogalerie
5 fotografií