Nesmělý Jirka si v reality show Farmář hledá ženu našel Simonu, ale i přes romantická setkání a jednu společnou noc bez sexu, z toho vztah nevzešel. Simona, která je matkou dvou dcer, prý Čočka odradila svou generálskou povahou. A tak se Jiří vrátil sám na svou farmu, kde žije s matkou a sestrou.

Před několika dny indián Honza Pokorný na svém ranči uspořádal sraz všech soutěžících. Zatímco Jirka natěšený přijel, jeho vyvolená Simona se na poslední chvíli omluvila kvůli náhlému úmrtí v rodině. "Asi se bála setkání s Jirkou," míní ostatní farmáři.

Čočkovi to evidentně nevadilo. Po celou dobu byl v obležení půvabných žen. Ale jemu do oka padla blonďatá servírka Hanka, která je rozvedená, a tak si na ranči přivydělává k mateřské. "Okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra. Jirka byl jak očarovaný. Sice na noc odjel k sobě domů, ale já udělám všechno proto, aby mezi nimi vzniklo něco víc. Hanka je moc hodná ženská a zasloužila by si dobrého chlapa s čistou duší jakou bezesporu Jirka je," řekl Blesk.cz indián Honza.

Tak uvidíme, zda panic Jirka najde své štěstí za barem na indiánově ranči. Ale určitě už by bylo na čase, aby poznal tajemství sexu.

Fotogalerie
5 fotografií