Olina se už delší dobu zmítala v dluzích, neměla ani na jídlo, a dokonce se musela vystěhovat z domu v Horním Jiřetíně. K tomu se ještě přidružily zdravotní problémy. Často musela navštěvovat gynekologa. I do Farmáře se Olina prý přihlásila spíše kvůli penězům, nežli hledání partnera. „Říkala mi, že jí slíbili z produkce nějaký honorář. I proto do toho šla. Nakonec ale nic nedostala. A kvůli tomu, že měla v průběhu natáčení dlouho dovolenou, ji vyrazili i z práce,“ prozradila kamarádka Oliny.

A nebyla sama, která za show prý nedostala zaplaceno. Kromě soutěžící Lenky Košařové (36) údajně nedostala honorář ani jedna žena. Televize Prima o penězích mlčí jako hrob. „Ve smluvních vztazích jsme vázáni mlčenlivostí, a proto se k nim nemůžeme vyjadřovat,“ řekl Václav Mazánek z Primy. Peníze byly prý jedním z důvodů, proč se Olina zabila.

Nakonec rodinný pohřeb

Z její smrti jsou však lidé kolem ní zmateni. Do poslední chvíle ani nikdo nevěděl, zda bude mít vůbec pohřeb. „Už víš, kdy bude pohřeb?“ telefonovala před redaktorkou Blesku Miluše Tuchyňová (58), blízká kamarádka Oliny, jejímu expříteli a otci společného syna Davida (10) Zdeňkovi. „Kdo by ho asi tak zařídil?“ ozvalo se z telefonu.

Až do poslední chvíle hrozilo, že Olinu pohřbí na státní útraty a urna s popelem skončí ve společné hrobce. Teprve včera se Blesku ozvala kamarádka farmářky se slovy. „Někdo to už zařídil, ale nesmíme nic říkat. Bude to jen rodinný pohřeb,“ prozradila lakonicky.

Fotogalerie
19 fotografií