Blesk.cz mluvil s její kamarádkou Táňou z Litvínová, která si myslí, že Olinu k sebevraždě dohnala tíživá finanční a sociální situace. "Bylo toho na ní moc. Při autonehodě jí zemřela nejlepší kamarádka Petra, s čímž se vůbec nedokázala smířit, a k tomu nedávno pochovala fenku. Do konce února se musela vystěhovat z bytu a nový neměla. Sociálka jí nepomáhala, prý na to neměla nárok. Olinka hladověla, aby aspoň děti měly co jíst," tvrdí paní Táňa.

Po Olze zůstali dva synové, dvacetiletý Olí (tak si říká na Facebooku, pozn.red.) a jedenáctiletý David.

"Byla to skvělá ženská a velmi dobrá kamarádka, uměla lidem naslouchat a porozumět. Ale na druhou stranu se se svou bolestí a problémy nikdy nesvěřovala. Dusila to v sobě. Měla hodně přátel, kteří by jí pomohli, ale ona nepatřila mezi žadonící o pomoc druhých. Bude nám všem moc chybět," dodává Táňa.

Se synem oslavila své nedožité 42. narozeniny, a pak zmizela...

Věčně rozesmátá Olga v sobotu večer se svým synem oslavila své 42. narozeniny, které měla až ve středu (14. března), a pak nad ránem odešla domů. Tady napsala dopis na rozloučenou, v rozsahu jedenácti stran! Psala v něm, že odchází za Petruškou. Její poslední přání bylo, aby ji pochovali vedle ní.

Poté se oblékla do černého a svým autem odjela neznámo kam. Příbuzní okamžitě zalarmovali policii a i na vlastní pěst po ní začali pátrat. Dokonce oslovili televizi Prima Family, kde Olga účinkovala v reality show Farmář hledá ženu.

Ve čtvrtek (15. března) přišla smutná zpráva - policie Olinku našla bez známek života v Horním Jiřetíně u Mostu. Podle všeho spáchala sebevraždu. Mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková vyloučila cizí zavinění a byla nařízena pitva. Poté bude jasno, jak Olga svůj život ukončila.

Fotogalerie
10 fotografií