Novinkou je pořad Zdeňka Pohlreicha (53) Na nože, cyklus dokumentů Soukromá dramata a humoristický Skečbar se Zdeňkem Izerem (42) a Nelou Boudovou (43). Na Primu se stěhuje Jan Kraus (56) nejen se svou talkshow, ale s Lucií Bílou (44) i jako porotce Česko Slovensko má talent.

Všední dny

18:00 Denně bude pokračovat úspěšná reality show Prostřeno.

18:55 Blok zpravodajství, krimi a sportu zakončený VIP zprávami s moderátorkami Ivanou Gottovou a Martinou Gavriely.

20:00 Prime time je hlavně seriálový. Natočena je předposlední a poslední řada Přešlapů nově i s Lindou Rybovou a Zuzanou Kainarovou. Vysílají se ve středu. Úterý a čtvrtek obsadí režisér Jiří Adamec a jeho Cesty domů, v nichž hrají mj. Tomáš Etzler, Ladislav Potměšil či Veronika Jeníková. Natočeno už je 18 dílů.

Jiří Adamec, Miroslav Etzler a Jitka Smutná pokřtili 1. klapku seriálu, který se na obrazovce objeví už v září
Autor: Foto Blesk – David Malík

Pondělky budou patřit Hádej, kdo jsem v novém kabátě. Zůstanou porotci Eva Holubová, Bob Klepl a Martin Zounar. Vypadla Alice Bendová, místo se ní se budou na křesle střídat např. Tomáš Matonoha, Bára Nesvadbová nebo Tereza Kostková. Pauzu budou mít Zázraky života, nové díly se ale prý točí.

Kromě Boba Klepla se objeví i Tomáš Matonoha
Autor: Foto Blesk – David Malík

21:15 Tento čas bude patřit 3. řadě megaúspěšné reality show Hledá se táta a máma. Televize bude uvádět i novinku Zdeňka Pohlreicha Na nože. Středeční večery zůstanou TopStaru. Čtvrtky se osvědčily pro speciály, k nimž přibude Nikdo není dokonalý s Jiřím Krampolem a jeho hosty. Připravena je i série intimních dokumentů Soukromá dramata, humoristický Skečbar navazující na předchozí projekty Zdeňka Izera. Talkshow Jana Krause bude stejně jako předtím na České televizi v pátek.

Na Primě bude na podzim hledat další táta mámu
Autor: Foto Blesk – David Malík

22:00 Na pozdní večer televize zakoupila nové řady seriálů Sběratelé kostí, Myšlenky zločince a Zoufalé manželky. Nové jsou detektivní sér Ces- n příběhy Castle na zabití.

Víkendy

18:00 V sobotu se vrací designérská show Jak se staví sen. Nedělní podvečer bude opět patřit Emanuelu Ridimu a jeho vaření S Italem v kuchyni.

18:55 Vysílají se zprávy jako ve všední dny, kromě části VIP.

20:00 Sobotní večery budou patřit filmovým premiérám Prima kino a to nejen zahraničním zastoupeným mj. sérii Pirátů v Karibiku, ale českým, mj. snímkům Líbáš jako Bůh a T.M.A. V zatím neupřesněnou neděli začne show Česko Slovensko má talent s Janem Krausem a Lucií Bílou jako porotci.

Prima Cool

Nejočekávanější novinkou je seriál Glee oceněný mnoha prestižními cenami Emmy. Slibuje hudební hity, vtipný děj, nápadité charaktery a skvělé taneční choreografie. Dalšími sériemi pokračuje Jak jsem poznal vaši matku, Hrdinové, Teorie Velkého třesku. Chybět nebudou Simpsonovi a Futurama. Vedení sází i na Trucky na ledě, Faktor strachu či Mistry demolice.