Spolu sním přejde na Primu i stejný tým lidí, který s ním pořad Uvolněte se prosím tvořil. To znamená, že výběr hostů mu bude opět zařizovat dramaturgyně Simona Matásková a dokonce mu v pořadu bude zpívat i jeho syn David Kraus s kapelou. Jestli se změní i kulisy pořadu a místo natáčení divadla Ponec se ještě neví.

"Jsem rád, že se konečně vrátím zpět do civilizace a že bude má show na soukromé stanici," řekl bezprostředně na tiskové konferenci Jan Kraus. Ze své vlastní show, která bude podobná té dosavadní je nadšený. Také je rád, že za ním stojí stále stejný tým.

Jan Kraus už přijal jednu nabídku z TV Prima a to porotcování v talentové soutěži Česko Slovensko má talent. Nyní bude mít i svou vlastní show.

Kraus se tak nejspíše stane jednou z tváří televize Prima. Jan Kraus měl svou talk show na ČT od roku 2004. Za tu dobu ale vzniklo plno neshod, které mezi moderátorem a televizí panovaly dodnes. Vyeskalovaly ale až tento rok.

Minulý pátek jsme tak mohli vidět poslední díl pořadu Uvolněte se prosím ve kterém byly posledními hosty expremiér Jan Fischer, Olívie Brabcová členka Pirátské strany a bublinář Matěj Kodeš. Ke konci pořadu se Kraus loučil ve stoje a s dlouhým potleskem od diváků. Do zákulisí odešel se slovy: "Děkuji za pozornost, to je pro dnešek a pro tuto televizní stanici všechno."

Spolupráce s Primou pro Krause ale není premiérou. Už dříve v televizi moderoval pořady Sauna a Další, prosím!.