Pokud by chtěli fanoušci Šepse opravdu osvobodit a ulevit mu, neměli by mu už posílat žádné hlasy. Každý divák vidí, že Šepse zpívání popových a rockových písní nebaví, navíc hlasově na to nemá. Jeho výstupy pak působí spíš jako groteska.

Porota mu na sebevědomí nepřidává. Kritizují ho a vysmívají se mu, což není vůči mladému klukovi, kterého do soutěže poslali diváci, fér. Nejvíce Šepse ztrapňuje Palo Habera, Rytmus proti němu stojí už od začátku soutěže a Gábina Osvaldová s Helenou Zeťovou raději ani nehodnotí, jen se smějí.

Fotogalerie
1 fotografie

Když Šeps zpíval píseň od kapely Queen Mustapha, porota ho nešetřila. "Toto je pro mě nehodnotitelný výkon. Nevím, kde to mělo hlavu a patu," řekla Osvaldová. Zeťová ironicky prohodila: "Arabsky laděnou píseň zpíval Jamajčan z Trutnova." Habera také nezklamal, Šepse by nejraději viděl ve věži, aby hlásil modlitby. "S tímto by si mohl jen v Istanbulu hlásit na věži. Ty jsi složil úplně novou písničku." Rytmus dal Šepsovi dokonce možnost, ať se zhodnotí sám. "Zpíval jsem to po svém," řekl sklesle Šeps, který už ani neví, jak by měl na drsné výroky poroty reagovat.

To, že se Šeps v soutěži už jen trápí a nudí, vidí každý divák. Prosíme, ušetřete Šepse dalšího ponížení a už mu další hlasy neposílejte. Pohodářem, který miluje reggae bude i bez vítězství v SuperStar, navíc právě kvůli jeho svobodomyslnému projevu ho milují všechny fanynky a rozhodně to není pro jeho "zlatý" hlas v hrdle! Ukončete tak Šepsovo trápení dříve, než bude pozdě.