22:48 Zítra na vyřazování vystoupí kapela Chinaski. Dnešní online přenos končí, děkujeme za pozornost a dobrou noc!

22:44 Rytmus vrátil Marešovi jeho celovečerní rýpání do jeho osoby. Nechtěl bych být u toho, až si budeš sundávat ty boty, nemáš ponožky," řekl Rytmus. Mareš se ale ohnal: "Mám je tam, jen jsou to ty sportovní, nejsou vidět." "Asi tam máš nějakou speciální vložku," zasmál se Rytmus.

22:43 Mareš připomíná divákům, že ve středu proběhne v Bratislavě autogramiáda zpěváků ze SuperStar.

22:36 "Trochu to kolísalo, bylo to roztřesené, ale doufám, že ses vrátil zpět do soutěže," hodnotil Habera. "Duši písně jste zabil," kritizovala zpěv Osvaldová. Na to Rytmus hlasitě zabučel..

22:33 To nejlepší na konec! Petr Ševčík zazpívá známou skladbu Rachel od skupiny Oceán.

22:19 "Máš dobré triko, ty koko," řekl spokojený Habera, kterému Lukáš zpěv nezkomolil. Lukáš oblékl tyrkysové tričko s vytisknutou fotkou Pala Habery na hrudi.

22:15 Lukáš Adamec si troufnul na píseň Pala Habery. Jak bude s jeho výkonem spokojen?

22:03 V publiku jsme mohli zahlédnout bývalého fotbalistu Vladimíra Šmicera. Komu asi fandí?

22:01 "Zpíváš skvěle Gábino, tak jako vždy," pochválil výkon Habera.

21:57 Gabriela Gunčíková si vzala těžké sousto. Zemi vzdálenou od B.S.P. Zpěv se Gábině zatím daří. Hůře jsou na tom její vlasy, účes Gábině moc nesedne.

21:53 Martina porota pochválila.

21:50 Martin Harich zpívá Ľudia nie sú zlí od I. M. T. Smile. Jak bude zlá porota?

21:35 "Ukřičená Jana Kirschner, bez srdce, bez duše," prohlásil Rytmus. "Já to nebudu hodnotit, to je na divácích, když jste nemocná, tak ani nemůžete být v pohodě," řekla Osvaldová.

21:31 Simona Fecková nám zazpívá Modrou od Jany Kirschner i přes problémy s hlasivkami, které ji celý týden trápily.

Simona Fecková zazpívala i s nemocnými hlasivkami
Autor: Blesk - Martin

21:25 "Špatná artikulace, špatný dýchání, ale mám tě ráda i tak," řekla Zeťová. Martin podle Habery nemá na Gotta. "Nezvládl jsi intonaci a přecházel jsi do falzetu," podotkl.

21:20 Martin Kurc pěje pecku od Karla Gotta! Hit Trezor!

21:18 Mareš se navezl do Rytmuse. "Nechceš bydlet s Celestou?" řekl v narážce na to, že každý její spolubydlící v soutěži zatím vypadl. Mareši, ty snad chceš, aby Rytmus vypadnul?

21:15 Celeste zazpívala píseň od Zuzany Smetanové a od poroty dostala pochvalu, i když je ze všech soutěžící hlasově nejdál.

Fotogalerie
36 fotografií

21:03 "Podle mého vkusu, co na to mám říct? Nevím," odpověděl Šeps Marešovi na otázku, jak se mu líbilo úvodní vystoupení zpěvačky Ivety Bartošové.

20:59 "Pro někoho je to možná sranda, ale opakovaný vtip už není vtipem," řekl Rytmus rázný názor. Michal svým vystoupením už nemůže ničím překvapit. Zpěv je totiž stále stejný. Uspěje se svým reggae až do finále?

20:55 Michal Šeps na to má! Píseň od Naturel pěkně zahýbala s diváky!

Michal Šeps se svým raggae sklidil opět úspěch
Autor: Blesk - Martin

20:51 Osvaldová Mateje vychválila a rýpla si do Ivety Bartošové. Matej sice není profesionální zpěvák, ale na pódiu je narozdíl od Bartošové přirozený a uvolněný. "Hvězdné divy se nám na jevišti hroutí a rozklepoou se, ty jsi byl přirozený, skvělé," prohlásila Osvaldová.

20:47 Jako druhý zazpíval čistě píseň od Miro Žbirky Matej Piňák. "Bylo to velmi přirozené," chválil Mateje Habera.

20:33 Mareš si trochu rýpnul do vztahu Alžběty s Michalem Šepsem. Televizní prostřihy na Michala mluvily za vše. Moc šťastně se netvářil, když Mareš propíral v přímém přenosu jejich vztah.

20:28 Jako první zazpívala Alžběta Kolečkářová píseň od Lucie Bílé SMS. "Odzpívala jsi to naprosto s přehledem," chválil Habera. "Místy jsi to nestíhala s dechem," vytkla Bětce Osvaldová.

Druhý finálový večer SuperStar
Autor: Blesk - Martin Procházka

20:20 Moderátor Mareš Ivetu v rozhovoru trochu potrápil. Třikrát se jí zeptal na tu samou otázku, ale nedostávalo se mu odpovědi. "Iveto, co byste poradila soutěžícím?" ptal se Mareš. Zpěvačka odpovídala trochu mimo. Nejprve zmínila své začátky, jak to pro ni bylo těžké, poté se přiznala, že čím je starší, tím je nervóznější. Nakonec ale Marešovi po naléhání odpověděla. "No, to je velmi těžké, co poradit, je to individuální, ale hlavně aby zvládli trému," řekla Iveta nervózním hlasem a s třesoucím se mikrofonem v ruce.

20:18 "Jak se máš?" ptá se Mareš Ivety. "Tak střídavě oblačno a jasno, jako u každého," odpověděla Iveta. "Netřes se, ty nemusíš, už si vyhrála tím, že tu jsi," řekl Mareš Bartošové. "Jsem hrozně nervózní," podotkla Iveta.

20:17 Iveta se hodně zadýchala.. Taneční kreace byly přeci jen náročné.

20:14 Iveta zpívá! Zpěvačka zvolila modré pytlovité minišaty, které zakrývají břišní partie a odhalují štíhlé nohy. Ivetě to sluší. Bartošová ale nejspíše zpívá na playback.

Iveta odhalila sexy nožky
Autor: Martin Procházka

20:12 Tina má na hlavě pořádné punkové afro a celá se třpytí!

20:11 Vítejte u online přenosu SuperStar serveru Blesk.cz!

A co dnes večer finalisté zazpívají?

1. Alžběta Kolečkářová - SMS – Lucie Bilá

2. Matej Piňák – 22 dní – Meky Žbirka

3. Michal Šeps – Ja na to mám – Natural

4. Celeste Buckingham – Nekráčaj predo mnou – Zuzana Smatanová

5. Martin Kurc – Trezor – Karel Gott

6. Simona Fecková – Modrá – Jana Kirschner

7. Martin Harich – Ľudia nie sú zlí – I. M. T. Smile

8. Gabriela Gunčíková – Země vzdálená – B.S.P.

9. Lukáš Adamec – Držím Ti miesto – Team

10. Petr Ševčík – Rachel – Oceán