Finalistovi první řady Československé SuperStar Benu Cristovao se ozval známý producent Johnny Kortisom s tím, jestli nechce nazpívat vánoční song "It's Christmas Baby". Původně ho producent složil pro slovenského rappera Rytmuse, kterému produkoval písně jako Zlatokopky a Veřejný nepřítel. Tentokrát se ale rozhodl pro spolupráci s Cristovaem.

"Byl jsem z toho nadšený, vánoční píseň jsem ještě v repertoáru neměl, tak jsem si řekl, proč ne? Navíc, když jsem se dozvěděl, že to měl přede mnou zpívat i Rytmus, tak jsem byl překvapenej, ale mile. Producent Johnny je skvělej, myslím, že pro Rytmuse by ty rolničky byly trochu moc, tak jsem to nakonec zazpíval já," řekl Blesk.cz Ben Cristovao.

Cristovao tak odjel do Bratislavy a celý klip natočil během jediného dne. "Byli jsme ve městě a pobíhali mezi vánočními trhy a rozdávali lidem čokolády a kondomy, bylo milé, když mě lidé poznávali, i když jsem byl převlečený za Santu Clause," dodal zpěvák. Druhá část klipu se pak natáčela ve studiu v Brně. Nedávno měl premiéru i Benův videoklip k druhému singlu z jeho alba pod názvem Good.

Fotogalerie
4 fotografie