O kořenech "čokoládové" zpěvačky se na Slovensku stále spekuluje. Adela Banášová tak chtěla přijít pravdě na kloub a začala do zpěvačky nevybíravě rýpat. Tině to nebylo vůbec příjemné a snažila se z odpovědí vykrucovat. Ale ani to nepomohlo!

Bál jsem se, že mi ukradne mobil

Adela společně s glosátorem Sajfou začali vyprávět příhodu o prvním příchodu do rádia zpěvačky Tiny, ve kterém spolu moderují ranní show. "Mysleli jsme si, že popeláři přišli pro peníze," poznamenala Adela. "Já jsem ji nechtěl pustit dovnitř. Bál jsem se, že mi ukradne mobil," přitlačil na pilu Sajfa.

Zpěvačka se ale stále snažila na celou věc dívat s nadhledem. Zmiňované narážky jí ale rozhodně nebyly příjemné. Obzvláště před zaplněným publikem. Jak to tedy s jejím exotickým vzhledem je? „No jsem částečně Maďarka,“ řekla po menším váhání zpěvačka. „Ale kořeny mám i v Africe,“ dodala poté, co Banášová odmítla uvěřit, že snědou pleť sdědila po maďarských předcích.

Fotogalerie
2 fotografie

Exotické geny ji trápí

Tina asi ví, proč se nechce bavit o svém původu, když ani sama netuší, po kom africké kořeny sdědila. „Detaily nevím a ani moje máma je neví, nikdo neví,“ kroutila hlavou. „Myslím, že nikdo není spokojený s tím jak vypadám,“ postěžovala si, že to nemá jednoduché. "Lidé ji občas soudí na první pohled," potvrdil moderátor Sajfa.

Čokoládová kráska na sebe upozornila až jako zpěvačka v hitu "Príbeh" rapera Rytmuse. Od jara příštího roku bude společně s moderátorem Leošem Marešem uvádět Česko Slovenskou Superstar.