Leoš Mareš (34) zřejmě Novu jako zábavní moderátor při Talentmánii nezklamal, proto ho na televizních obrazovkách uvidíme i při druhém ročníku mezinárodní mutace SuperStar. Loni mu ženský protějšek dělala Adela Banášová, v dalším ročníku se vedle Mareše objeví zpěvačka Tina (26).

Pořádající TV Nova a TV Markíza slibují, že Tina je stejně jako Adela atraktivní a pohotová žena se smyslem pro humor a sebeironii. Tina letos získala druhé místo v kategorii zpěvačka v slovenských hudebních cenách Slávik 2010.

"Moc se na ni těším, je to skvělá holka,“ uvedl Mareš. Také Tina okomentovala svůj nový spolumoderátorský post. "Ani ve snu by mě nenapadlo, že by někdo někdy spojil moje jméno s moderátorským postem v SuperStar, o to víc si vážím takové nabídky," řekla Tina.

První castingy již v sobotu. Porotci se mohou psychicky připravovat na uchazeče do Hvězdné pěchoty...

V porotě tentokrát zasednou textařka Gabriela Osvaldová, slovenský zpěvák Pavol Habera, slovenský rapper Rytmus a zpěvačka Helena Zeťová. První ze soutěžních castingů proběhne v sobotu 11. prosince v Brně. Další se odehrají 18. prosince v Bratislavě a 9. ledna příštího roku v Košicích. Poslední šanci předvést své pěvecké kvality nebo se nechat "naverbovat" do Hvězdné pěchoty budou mít uchazeči 15. ledna v Praze.

Živé soutěžní přenosy budou letos vysílány z Prahy. Loňský vítěz Martin Chodúr z Ostravy porazil ve finále Miroslava Šmajdu z Košic. Student konzervatoře v oboru klarinet si vítězstvím zajistil exkluzivní smlouvu s šancí oslovit český a slovenský trh a roční televizní kontrakt v hodnotě 100.000 eur (asi 2,6 milionu korun). Obdobné vyhlídky bude mít i vítěz druhé řady soutěže.

Fotogalerie
6 fotografií