„I proto jsem přestal úplně pít,“ šokoval Mareš svým prohlášením. Kdyby moderátor nebyl pod vlivem alkoholu, tak by prý nikdy nedošlo k drsnému incidentu mezi ním a producentem ranní show na pardubické diskotéce.

Mareš pod vlivem alkoholu vyvádí neuvěřitelné věci. Moderátor to navíc i sám přiznal. „Souvislost s mým chováním má vždycky alkohol. Kdybych ten večer nepil, tak se určitě nestalo to, co se stalo,“ přiznal Blesku Leoš, který vinu svedl na alkohol, ale sám se přesto za viníka incidentu neoznačil.

Čtyři týdny bez alkoholu, pět kilo dolů

„Kdyby lidi věděli detaily, tak by uznali, že má reakce byla zcela oprávněná. Ale i přesto, tohle se prostě nesmí stávat, bylo to způsobený alkoholem a bylo to neomluvitelné,“ dodal moderátor s tím, že se za poslední čtyři týdny vůbec nenapil. „Odvyknul jsem si tak, že už si ani nevzpomínám, že jsem ho kdy vůbec pil,“ tvrdí moderátor.

Za Marešovým rozhodnutím abstinovat stojí prý hned několik důvodů. „Chtěl jsem podávat lepší výkony v práci a být hodnější,“ sype si Mareš popel na hlavu. „Když piju, tak mám takovou prchlivou náladu,“ přiznal moderátor. Dalším důvodem je prý skutečnost, že za měsíc bez alkoholu Mareš shodil pět kilo. „Do budoucna nechci úplně vynechat pití, ale obecně alkohol omezit,“ uzavřel Mareš, který se zatím podání trestního oznámení od Dzingela nebojí.

Fotogalerie
3 fotografie